Spaaractie LOBASOL HS 2K Impact Oil

19 juni 2017

WAALWIJK – De LOBASOL® HS 2K ImpactOil is doorontwikkeld. Deze in 19 levendige natuurlijke kleuren verkrijgbare impregneer olie is nu makkelijker aan te brengen, heeft een nog beter indringend vermogen en de geur is aangenamer, aldus Lecol.

“Naast deze verbeteringen blijft het product wel zijn unieke eigenschappen behouden, zoals de kracht van het tweede component, waardoor de vloer een nog betere en snellere bescherming krijgt. Probeer hem zelf eens uit en doe meteen mee met de spaaractie!”, zo meldt men vanuit Waalwijk.

Op 15 juni aanstaande gaan we van start met een spaaractie met de verbeterde LOBASOL® HS 2K ImpactOil. Op elk blik van de hoogwaardige 2K-olie zit 1 oranje spaarpunt. Met deze punten kun je sparen voor allerlei GRATIS producten – van klein tot groot en voor ieder wat wils”, aldus Lecol.

“Bij 3 stickers heb je al een McDonalds-bon ter waarde van € 7,50 te pakken. Maar je kunt ook doorsparen voor bijvoorbeeld een gratis ticket van de Efteling, een Multi Glipper of zelfs voor een Bosch-accuboormachine ter waarde van € 190,- incl. BTW. Mis de punten dus niet en doe mee! Informeer bij uw Lecol-dealer naar de LOBASOL® HS 2K ImpactOil en de spaaractie of ga naar www.lecol.nl. Daar lees je meer over de actie en ook hoe je sneller je spaardoel kunt bereiken”, aldus de Nederlandse vertegenwoordiger van Loba.