COREtec op Intirio 2017 via Headlam, Bosgoed en YEPP

21 november 2016

tearoom-coffeeshop

GENT- Niemand kan straks op Intirio zeggen dat hij de vloeren van COREtec niet heeft gezien. Maar liefst drie groothandels zullen de vloeren met Belgisch-Amerikaanse wortels aanprijzen op de COREtec stand in Gent van 29 januari tot en met 1 februari.

Jan Dossche van USfFoors, de fabrikant van COREtec: “USFloors kan zich volledig vinden in de vernieuwde aanpak van Textirama, de beursorganisatie achter Intirio 2017, waarbij de focus volledig gelegd wordt op customer experience. Beleving en betrokkenheid zijn de key factoren die ervoor zullen zorgen dat de detailhandel en klassieke retail een reden van bestaan blijft hebben.” Headlam, Bosgoed en YEPP laten de vloeren komend voorjaar zien in het beurscomplex van Gent op de beursstand van USFloors.

“Tegen het e-commerce offensief kan enkel de unieke belevingservaring en de persoonlijke klanten aanpak, gekoppeld aan professioneel advies, de vakhandel afdoende weerwerk bieden. COREtec wordt door USFloors sinds begin 2016 met enorm succes verdeeld op de Europese markt, na reeds enkele jaren de Amerikaanse markt stormenderhand te hebben veroverd!”

Als première voor Intirio zal het `belevings` COREtec Shop-in-Shop concept gepresenteerd worden aan de bezoekers van deze voorname vakbeurs in het voorjaar voor interieur inrichting in de Benelux. “UsFloors – COREtec kijkt uit naar een spetterende editie 2017!”, aldus Dossche.