THOMSIT BENELUX - PCI

Met THOMSIT kun je elke vloer aan.

Nieuwe producten, een snellere service en een betrokken team:

Met THOMSIT heb je in 2022 nog meer power.

 THOMSIT is een kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser. THOMSIT biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren.  Al meer dan 75 jaar staat het merk THOMSIT voor het hoogste niveau aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij bieden topproducten die hun nut al tientallen jaren op ontelbare bouwplaatsen hebben bewezen. THOMSIT is een dynamisch merk, dat steeds weer met succes nieuwe maatstaven op de markt introduceert. Zo werd het merk THOMSIT opnieuw bekroond als merk van de eeuw in de vloertechniek – een onderscheiding voor traditionele ondernemingen met een grote bekendheid en merken met duidelijk onderscheidende kenmerken.

 Het assortiment bestaat uit producten voor het repareren en voorbereiden van vloeren, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en lijmen, zoals:

·         Dekvloeren (o.a. E 40 H en SE 93)

·         Vochtschermen en voorstrijkmiddelen (o.a. R 755 en R 766)

·         Egaliseermiddelen (o.a. XXL POWER en XXL Xpress)

·         Vloerlijmen (o.a. TL 280 en K 188 E)

·         Parketlijmen (o.a. P 625 en P 685)

·         Ondervloeren (o.a. TF 303 en TF 404)

 Paradepaardjes in het assortiment van THOMSIT zijn; THOMSIT XXL POWER, premium stofarm egaliseermiddel met een hoge druksterkte uitstekend geschikt voor gebruik onder PVC of parket, THOMSIT DS 40 egaliseermiddel voor dikke lagen uitermate geschikt voor toepassingen in de renovatiesector, THOMSIT K 188 E, hoog rendement dispersiekleefstof voor de nat- en hechtverlijming van PVC-vloerbedekking en THOMSIT Flextec parketlijmen, elastische lijmen geschikt voor elk type parket. Ook voor tapijt en linoleum heeft THOMSIT een geschikt product, namelijk de T 440, TL 280 en L 240 D.

 Nieuw in ons assortiment:

Onze productontwikkeling heeft ook in de afgelopen maanden weer niet stilgezeten! Met de TF 501, een zelfklevende onderlaag voor designvloeren (LVT), en het RS 100 Renovatie egaliseermiddel biedt THOMSIT meteen twee nieuwe producten, die met name op het gebied van renovatie en sanering geweldig scoren. De nieuwe R 745 Dispersie-vochtscherm biedt bovendien volledige power bij het voorstrijken – ook onder parket.

 · THOMSIT TF 501 is een hoogwaardige, aan de bovenzijde zelfklevende isolerende onderlaag voor het over het volledige oppervlak verlijmen van LVT- en vinyl-designbedekkingen met een dikte vanaf 2 mm. De onderlaag is de ideale oplossing voor een snelle renovatie – ook bij doorlopend gebruik van de ruimte! Dankzij de geringe opbouwhoogte van de vloer en de Loose-Lay-eigenschappen kan de onderlaag zonder resten worden verwijderd, zonder de ondervloer te beschadigen. Zodoende is de onderlaag tevens te gebruiken op plaatsen die vanwege een hoge opbouw van de ondergrond of in verband met het behoud van de desbetreffende situatie anders niet zouden kunnen worden gerenoveerd.

· THOMSIT RS 100 Renovatie egaliseermiddel - Met ons geoptimaliseerde egaliseermiddel RS 100 kun je op elk niveau stabiel vullen, aansmeren en uitvlakken. Dankzij een extreem fijne zandkorrel en een geoptimaliseerde totaalformulering kan het renovatie-egaliseermiddel tot 0 mm worden uitgevlakt. Moet je gaten opvullen of hoogteverschillen bijwerken? Easy going met THOMSIT RS 100. Het egaliseermiddel voldoet bovendien aan de hoogste eisen ten aanzien van arbeidsveiligheid, luchtkwaliteit in gesloten ruimten en milieu.

· THOMSIT R 745 Dispersie-vochtscherm. Bij de voorbehandeling van onverwarmde cementdekvloeren zorgt THOMSIT R 745 voor optimale omstandigheden: perfecte hechting voor het egaliseermiddel dat volgt! Als bijzonder hoogtepunt is de primer zelfs geschikt voor gebruik onder parket! Hierbij voldoet THOMSIT R 745 dankzij zijn labelvrijheid aan de hoogste eisen ten aanzien van arbeidsveiligheid, luchtkwaliteit in gesloten ruimten en milieu.
THOMSIT BENELUX
Karolusstraat 2, 4903 RJ
Postbus 132, 4900 AC
Oosterhout, Nederland
T +31 162 47 66 62
F +31 162 42 96 94
W: www.thomsit.nl

Direct contact met THOMSIT BENELUX - PCI