Devo

Hét kwaliteitsmerk voor parketproducten en machines

Devo®

Hét kwaliteitsmerk voor parketproducten en machines

Devo® is één van de merken van Devomat Industries uit Edegem-België met een gevestigde waarde in de parketwereld sinds 1980.

Het bedrijf groeide sterk in de afgelopen 40 jaren, en legde zich vooral toe op een verdere groei in haar 4 kernsegmenten: primers en lijmen, schuurmachines, schuurmaterialen en afwerkingsproducten. Door een aparte R&D afdeling op te richten voor elk van deze segmenten werd een hoog specialisatieniveau en snelle productontwikkeling behaald over de gehele linie van activiteiten.

Vandaag worden de meeste producten en machines op de markt gebracht onder de algemene merknaam Devo®. Devo producten en machines staan bekend voor hun kwaliteit, duurzaamheid, en innovatief karakter. De klant mag rekenen op technische producten met hoogstaande prestaties, gekoppeld aan een top-service!

Devo Primers en lijmen
Een breed assortiment technische primers, die een oplossing bieden in complexe probleemsituaties en garant staan voor een kwalitatieve parketplaatsing. Verschillende parketlijmen, waaronder verschillende 2-component PU lijmen en MS polymeer en hybridelijmen. De juiste lijm voor de toepassing, rekening houdend met de uiteenlopende eisen van de vakman.

Devo parket-schuurmachines
Voor de ontwikkeling van de nieuwe lijn Devo band- en walsschuurders is er aandachtig geluisterd naar de dagelijkse behoeftes van de vakman. Het resultaat is een lijn met compactere machines, lichter in gewicht, trillingvrij, een hoog schuurrendement en een zeer competitieve prijs!

Devo schuurmaterialen
Een uitgebreid assortiment antistatisch schuurmaterialen. Fabricatie volgens de strengste normen met uitgelezen componenten, verstevigde verpakking en geklimatiseerde voorraad, maken het verschil. Devomat Industries lanceerde recent de exclusieve Devo® Turbo Fiberpad™. Een innovatief schuurmateriaal dat momenteel de Europese parketmarkt verovert.

 Devo afwerkingsproducten

· Volledig assortiment milieuvriendelijke producten voor het kleuren, afwerken en onderhouden van parket en plankenvloeren.

· Devo, professional parquet products, zijn producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van parketbehandeling.

· Kwaliteit zonder toegevingen en producten gemaakt met de beste grondstoffen en de nieuwste technologieën.

· Devo volgt de interieurtrends met originele kleuren en eigentijdse afwerkingen!

Zowel vaklui, verhuurders als doe-het-zelvers vinden bij Devomat de juiste machines en producten. Ze hebben alles onder één dak voor parket, plankenvloeren en andere vloeren. Alle producten van Devomat zijn voor Nederland exclusief verkrijgbaar bij Koninklijke Peitsman.

Sinds de oprichting in 1885 is Peitsman uitgegroeid tot een Koninklijke groothandel voor de woning- en projectinrichter. Met 11 filialen door heel Nederland en meer dan 10.000 producten is er altijd wel een vestiging in de buurt en een product wat bij jouw klus past. Daarnaast heeft elk filiaal een eigen showroom waar een greep uit ons assortiment te bekijken is. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze medewerkers beantwoorden graag jouw technische vragen en adviseren je over de beste producten voor jouw opdracht. Met ons eigen wagenpark wordt jouw bestelling franco en ‘just-in-time’ geleverd. Zo hoef je zelf geen voorraad te houden. Meer informatie over ons of een bestelling plaatsen? We vertellen je alles wat je wilt weten, de koffie staat klaar!

 Koninklijke Peitsman B.V.
Boterdiep 56 (hoofdkantoor)
3077 AW Rotterdam

W: www.peitsman.nl www.devomat.be
E: [email protected]

Direct contact met Devo