WOCA Nederland

Verlegt grenzen en laat vloeren ademen
WOCA zorgt er met haar uitgebreid programma natuurlijke oliën en zepen voor dat hout (binnen en buiten) langdurig goed beschermd blijft. Daarnaast levert de onderneming onder andere kwalitatief hoogwaardige afwerksystemen met lak, verf of hardwax. Het gebruik van schone grondstoffen voor het creëren van afwerkingen met een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur staat hierbij altijd voorop.

WOCA ontwikkelt en produceert schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Vanuit Denemarken levert WOCA wereldwijd producten aan consument, handel en industrie. WOCA Nederland importeert en verdeelt de producten sinds 1998 op de Nederlandse markt.

Het principe van WOCA
Hout is een unieke, duurzame grondstof die van nature een aantal eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het lang meegaat. Deze kenmerken moeten alleen maar worden versterkt en gestimuleerd om er voor te zorgen dat het hout generaties lang beschermd blijft. Dat is vanaf het begin het principe van WOCA geweest in haar constante streven naar duurzaam hout dat levenslang zijn mooie natuurlijke uitstraling behoudt.

Onderhouden en opfrissen
Door het hout op gezette tijden te onderhouden en op te frissen met natuurlijke oliën en verzorgende zeep wordt het van binnen uit beschermd en krijgt het telkens nieuw leven en energie ingeblazen. Het hout wordt van binnen uit beschermd en wordt door onderhoud steeds sterker en onderhoudsvriendelijker en krijgt met de jaren meer karakter en uitstraling.

Veerkrachtig en duurzaam
Neem als voorbeeld de natuurlijke vloeroliën van WOCA Denmark: deze versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft ‘ademen’. Een WOCA geoliede vloer is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. WOCA vloerolie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten.

Focus op natuur
WOCA is trots op zijn groene labels en produceert al 50 jaar milieuvriendelijke, ecologische producten. WOCA focust uit principe volledig op de natuur, van de manier waarop de impregnerende oliën werden ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van hout te beschermen en te benadrukken, tot de impact van de fabricageprocessen en de producten zelf op het milieu.

Veilige en duurzame toekomst
Deze factoren zijn doorslaggevend in alle beslissingen van WOCA. De onderneming wil immers bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen. De producten zijn bijvoorbeeld getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb, alsook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Passie en innovatie
WOCA straalt passie uit. Voor haar DNA, haar achtergrond en haar producten en klanten. De onderneming is altijd trouw gebleven aan haar principes op het gebied van authenticiteit, integriteit en werkhouding. Het beste werk van ons leven leveren voor het mooiste en duurzaamste materiaal ter wereld, dat is de missie van WOCA en daar blijft het bedrijf haar best voor doen.
Geen wonder dus dat WOCA blijft zoeken naar nieuwe en interessante producten om innovatieve ideeën te introduceren die haar systemen voor oppervlaktebehandeling en onderhoud verder versterken.

Verwachtingen overtreffen
Productontwikkeling. Productoptimalisatie. Kwaliteitscontrole. Oplossingen op maat. WOCA doet alles, want het bedrijf weet hoe belangrijk innovatie en flexibiliteit zijn in een uiterst competitieve en immer veranderende omgeving.
WOCA verlegt steeds de grenzen van innovatie om te voldoen aan de behoeften van klanten en hun verwachtingen te overtreffen. Alle producten zijn en worden ontwikkeld in het laboratorium van WOCA, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste grondstoffen op de markt en de meest actuele formules. Zo garandeert de onderneming klanten de hoogste kwaliteit voor elke mogelijke toepassing.

WOCA Nederland
Aarhusweg 2-18
9723 JJ Groningen

T 050313 44 00
E [email protected]
W woca.nl

Direct contact met WOCA Nederland