WOCA Nederland

Laat hout mooi oud worden...
WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Al sinds 1969 ontwikkelt en produceert WOCA schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud.

Vanuit Denemarken levert WOCA wereldwijd producten aan consument, handel en industrie. WOCA Nederland importeert en verdeelt de producten sinds 1998 op de Nederlandse markt.

Onze producten
Wij kunnen een compleet assortiment aanbieden in voorkleuringen, oliën, hardwaxen en lakken voor industrie, handel en consumenten. Daarbij leveren wij alle benodigde onderhoudsmiddelen, zodat behandeld hout lang mooi en goed beschermd blijft. Het voorop lopen op het gebied van schone grondstoffen voor het creëren van afwerkingen met een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur, staat hierbij altijd voorop.

De filosofie van WOCA
Hout is een unieke, duurzame grondstof die van nature een aantal eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het lang meegaat. Deze kenmerken moeten alleen maar worden versterkt en gestimuleerd om er voor te zorgen dat het hout generaties lang beschermd blijft. Dat is vanaf het begin het principe van WOCA geweest in zijn constante streven naar duurzaam hout dat levenslang zijn mooie natuurlijke uitstraling behoudt.

Olie van WOCA – sterker door onderhoud
Dit principe komt heel mooi naar voren bij de natuurlijke oliën van WOCA. Deze versterken de structuur en kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling van de oliën zorgt er voor dat de vloer blijft ‘ademen’. Een WOCA geolied oppervlak is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen.
WOCA olie wordt geleverd in diverse kleuren en varianten en is geschikt voor alle houtsoorten. Door het hout op gezette tijden te reinigen met de verzorgende natuurzeep van WOCA en op te frissen met natuurlijke oliën wordt het van binnen uit beschermd en krijgt het telkens nieuw leven en energie ingeblazen. Door onderhoud wordt het oppervlak hierdoor steeds sterker en onderhoudsvriendelijker en krijgt met de jaren meer karakter en uitstraling.

Focus op natuur
WOCA is trots op zijn groene labels en produceert al 50 jaar milieuvriendelijke, ecologische producten. WOCA focust uit principe volledig op de natuur, van de manier waarop de producten werden ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van hout te beschermen en te benadrukken, tot de impact van de fabricageprocessen en de producten zelf op het milieu.

Veilige en duurzame toekomst
Deze factoren zijn doorslaggevend in alle beslissingen van WOCA. Wij willen bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen. Zo zijn onze producten bijvoorbeeld getest en gecertificeerd door het Duitse Instituut voor Bouwbiologie in Rosenheim en goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Passie en innovatie
Bij WOCA werken wij met passie. Voor ons DNA, onze achtergrond en onze producten en klanten. Het beste resultaat leveren voor het mooiste en duurzaamste materiaal ter wereld, dat is en blijft onze drijfveer. Alle producten zijn en worden ontwikkeld in ons eigen laboratorium, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste grondstoffen op de markt en de meest actuele formules. Zo garanderen wij u de hoogste kwaliteit voor elke mogelijke toepassing.

WOCA Nederland
Aarhusweg 2-18
9723 JJ Groningen

T 050313 44 00
E [email protected]
W woca.nl

Direct contact met WOCA Nederland