THOMSIT Benelux

Met THOMSIT kun je elke vloer aan

Met THOMSIT kun je elke vloer aan.

Nieuwe producten, een snellere service en een betrokken team:

Met THOMSIT heb je in 2023 nog meer power.

THOMSIT is een kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser. THOMSIT biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren. Al meer dan 75 jaar staat het merk THOMSIT voor het hoogste niveau aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij bieden topproducten die hun nut al tientallen jaren op ontelbare bouwplaatsen hebben bewezen. THOMSIT is een dynamisch merk, dat steeds weer met succes nieuwe maatstaven op de markt introduceert. Zo werd het merk THOMSIT opnieuw bekroond als merk van de eeuw in de vloertechniek – een onderscheiding voor traditionele ondernemingen met een grote bekendheid en merken met duidelijk onderscheidende kenmerken.

Het assortiment bestaat uit producten voor het repareren en voorbereiden van vloeren, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en lijmen, zoals:

• Dekvloeren (o.a. E 21 M en E 40 H)

• Vochtschermen en voorstrijkmiddelen (o.a. R 755 en R 766)

• Egaliseermiddelen (o.a. XXL POWER en XXL Xpress)

• Vloerlijmen (o.a. TL 280 en K 188 E)

• Parketlijmen (o.a. P 625 en P 680)

• Ondervloeren (o.a. TF 303 en TF 404)

Paradepaardjes in het assortiment van THOMSIT zijn; THOMSIT XXL POWER, premium stofarm egaliseermiddel met een hoge druksterkte uitstekend geschikt voor gebruik onder PVC of parket, THOMSIT DS 40 egaliseermiddel voor dikke lagen uitermate geschikt voor toepassingen in de renovatiesector, THOMSIT K 188 E, hoog rendement dispersiekleefstof voor de nat- en hechtverlijming van PVC-vloerbedekking en THOMSIT SMP-parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie, elastische lijmen geschikt voor elk type parket. Ook voor tapijt en linoleum heeft THOMSIT een geschikt product, namelijk de T 440, TL 280 en L 240 D.

Nieuw in ons assortiment:

Onze productontwikkeling heeft ook in de afgelopen maanden weer niet stilgezeten! Met de nieuwe SMP-parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie wordt het leggen van parket pas echt leuk!

De nieuwe THOMSIT-parketlijmsoorten met verbeterde formulering zijn de oplossing voor elke uitdaging op het gebied van parket. Door de nieuwe VISKO-FLEX-technologie kan elke parketsoort eenvoudig en veilig worden verlijmd. De nieuwe formulering overtuigt niet alleen door de uitstekende uitstrijkbaarheid en de perfecte lijmril, maar zorgt ook voor een uiterst sterke hechtkracht.

• THOMSIT P 670 Elast - De standaard-performer - perfect voor meerlaags parket!

- meerlaags parket
- uitermate elastische eigenschappen

• THOMSIT P 680 Elast Strong - De universele held - voor een groot aantal verschillende toepassingen en parketsoorten!

- alle parketsoorten
- vloerdelen RE/WE
- hardelastische verlijming

• THOMSIT P 690 Strong - De oppermachtige expert - als het moeilijk wordt!

-alle parketsoorten
-vloerdelen RE/WE
-schuifvaste hechtingTHOMSIT Benelux
Karolusstraat 2
4903 Oosterhout (N.Br.) Nederland

Postbus 132
4900 AC Oosterhout (N.Br.) Nederland

T +31 - 162 - 47 66 62

thomsit.nl

Direct contact met THOMSIT Benelux