Devo®

Kwaliteitsmerk voor parketproducten en machines
Devo® is één van de merken van Devomat Industries uit Edegem-België een gevestigde waarde in de parketwereld sinds 1980.

Het bedrijf groeide sterk in de afgelopen 40 jaren, en legde zich vooral toe op een verdere groei in haar 4 kernsegmenten: primers en lijmen, schuurmachines, schuurmaterialen en afwerkingsproducten. Door een aparte R&D afdeling op te richten voor elk van deze segmenten werd een hoog specialisatieniveau en snelle productontwikkeling bekomen over de gehele waaier van activiteiten.

Vandaag worden de meeste producten en machines op de markt gebracht onder de algemene merknaam Devo®.
Devo producten en machines staan bekend voor hun kwaliteit, duurzaamheid, en innovatief karakter. De klant mag rekenen op technische producten met hoogstaande prestaties, gekoppeld aan een top-service! 

Devo Primers en lijmen
Een breed assortiment technische primers, die een oplossing bieden in complexe probleemsituaties en garant staan voor een kwalitatieve parketplaatsing. Verschillende parketlijmen, waaronder verschillende 2-component PU lijmen en MS polymeer en hybridelijmen. De juiste lijm voor de toepassing, rekening houdend met de uiteenlopende eisen van de vakman.

Devo parket-schuurmachines
Voor de ontwikkeling van de nieuwe lijn Devo band- en walsschuurders is er aandachtig geluisterd naar de dagelijkse behoeftes van de vakman. Het resultaat is een lijn met compactere machines, lichter in gewicht, trillingvrij, een hoog schuurrendement en een zeer competitieve prijs!
Onze technische dienst staat paraat! Ervaren techniekers en onderdelen steeds op voorraad. Devo staat reeds vele bekend jaren als betrouwbaar machine-merk!

Devo schuurmaterialen
Het uitgebreid assortiment antistatisch schuurmaterialen. Fabricatie volgens de strengste normen met uitgelezen componenten, verstevigde verpakking en geklimatiseerde stockage, maken het verschil. Daarnaast zijn de EAN-codes en korrelaanduidingen zeer goed leesbaar.
Recent lanceerde Devomat Industries de exclusieve Devo® Turbo Fiberpad™. Een innovatief schuurmateriaal dat momenteel de Europese parketmarkt verovert.

DevoNatural afwerkingsproducten
Volledig assortiment milieuvriendelijke producten voor het kleuren, afwerken en onderhouden van parket en plankenvloeren. DevoNatural, professional parquet products, zijn producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van parketbehandeling. Kwaliteit zonder toegevingen en producten gemaakt met de beste grondstoffen en de nieuwste technologieën. DevoNatural volgt de interieurtrends met originele kleuren en eigentijdse afwerkingen!

Open kennis houding
Onze kennis en ervaring zijn geen fabrieksgeheimen, wij stellen ze graag ter beschikking van onze trouwe klanten. Door regelmatige opleidingen, workshops en netwerk-events brengen wij klanten bij elkaar en delen wij onze kennis. Wij helpen u graag om te groeien en sterker te worden!

De vanzelfsprekende service
Zoals u van een goede leverancier mag verwachten in de 21ste eeuw, leveren wij uiteraard een degelijke service. Eigen logistieke dienst, dagelijkse zendingen met koeriers, ophalen en herstellen van machines, stand-by op uw werven met eventuele metingen en advies, bijstand in probleemsituaties, enz…

Met toewijding, kennis en inzet werden naamsbekendheid en vertrouwen opgebouwd in binnen- en buitenland, waar men gecharmeerd is door de “ANDERE, professionele en persoonlijke aanpak” van Devomat in alle opzichten. De voortdurende kwaliteitsbewaking, de beschikbaarheid van het volledige Devomat team, de service op maat van de klant en de praktijkgerichte overdracht van kennis, zijn de pijlers van het succes van Devomat Industries! 


Devomat Industries NV
Florent Geversstraat 31 B
2650 Edegem (BEL)

Tel. +32 (0)3 450 94 70
Fax. +32 (0)3 457 94 24
E-mail: [email protected]
Website: devomat.be

Direct contact met Devo®