Spring naar hoofdcontent
THOMSIT
THOMSIT

THOMSIT

Met THOMSIT kun je elke vloer aan

Sika Nederland – Beyond the expected

Sika is een wereldwijde onderneming met vestigingen in meer dan 100 landen. Het Zwitserse bedrijf heeft een sterk innovatief karakter en producten en systemen worden voortdurend vernieuwd.

Sika heeft een leidinggevende positie in de ontwikkeling en productie van oplossingen, producten en systemen voor verlijmen, afdichten, dempen, versterken en beschermen in de bouw en de automobiel industrie. Sika is een maatschappelijk verantwoord ondernemer en zet zich in voor duurzaamheidsontwikkeling. Wij bieden duurzame oplossingen voor energiezuinige bouwprojecten en de automobiel industrie. Sika's "More Value - Less Impact" strategie is gericht op het minimaliseren van risico's en het verbruik van hulpbronnen, terwijl meerwaarde wordt gegenereerd in oplossingen voor alle belanghebbenden.

Sika heeft in Nederland naast het eigen merk, een viertal andere merken onder zich namelijk, Pulastic® sportvloeren, PCI, SCHÖNOX en THOMSIT. Door dicht bij de markt te staan kunnen wij ons aanbod van producten, systemen en service continu vernieuwen, verbeteren en op elkaar afstemmen. Met een focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten.

Ervaring, deskundigheid en klantgerichtheid; daar staan wij voor bij Sika Nederland!

Sika decoratieve vloeren

Sika ComfortFloor® is meer dan alleen een strakke, stijlvolle vloer. De moderne uitstraling en het comfort kenmerken deze vloersystemen. Vloeibare polyurethaanvloeren van Sika leveren een naadloos resultaat en realiseren eigentijdse en de meest creatieve ontwerpen. Sika ComfortFloor® is geurloos, oplosmiddelvrij en hygiënisch aangezien er aan het anti-allergeen oppervlak geen stof en bacteriën hechten. Door het gesloten oppervlak is de vloer bovendien eenvoudig te reinigen en te onderhouden en bijzonder slijtvast. Sika ComfortFloor® levert oplossingen die warm, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Sika ComfortFloor®  is in een grote variatie aan kleuren leverbaar.

THOMSIT

THOMSIT is een kwalitatief hoogwaardig merk voor de vloer- en parketplaatser. THOMSIT biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren.  Al meer dan 75 jaar staat het merk THOMSIT voor het hoogste niveau aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij bieden topproducten die hun nut al tientallen jaren op ontelbare bouwplaatsen hebben bewezen. THOMSIT is een dynamisch merk, dat steeds weer met succes nieuwe maatstaven op de markt introduceert.

Ons assortiment

THOMSIT biedt tal van producten en oplossingen aan voor het repareren en voorbereiden van vloeren tot het egaliseren en verlijmen ervan. Zo wordt het leggen van parket pas echt leuk met de nieuwe SMP-parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie!

De THOMSIT-parketlijmsoorten met verbeterde formulering zijn de oplossing voor elke uitdaging op het gebied van parket. Door de nieuwe VISKO-FLEX-technologie kan elke parketsoort eenvoudig en veilig worden verlijmd. De nieuwe formulering overtuigt niet alleen door de uitstekende uitstrijkbaarheid en de perfecte lijmril, maar zorgt ook voor een uiterst sterke hechtkracht.

Daarnaast bieden wij efficiënte THOMSIT-vloersystemen aan voor het achteraf eenvoudig inbouwen van vloerverwarming. Dit wordt steeds vaker gekozen voor energiebesparende renovatiemogelijkheden.. Met name voor de vloerbedekkingssector biedt dit enorme mogelijkheden. De slimme combinatie van energiezuinige verwarmingstechnologieën met een geoptimaliseerd vloerontwerp biedt de perfecte oplossing voor energie- en kostenbesparingen. 

Dit potentieel is tot nu toe in de meeste oude gebouwen onbenut gebleven en moet achteraf worden aangepast. De vloer is hier de sleutel! Met achteraf ingebouwde verwarmingssystemen kan de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak worden verdeeld.

Met THOMSIT kun je elke vloer aan!

SCHÖNOX

SCHÖNOX ontwikkelt en produceert kwaliteitsproducten voor het plaatsen van alle soorten tegels en vloerbedekkingen voor de vakman. Het assortiment omvat onder meer tegel- en vloerlijmen, voegmortels, egaliseermiddelen, snel-cementdekvloeren, voorstrijkmiddelen, afdichtingen en wandegaliseermiddelen.

Onze kracht:

•             Innovatieve productoplossingen

•             Verbeterde verwerkingstechnieken

•             Praktisch en persoonlijk advies

Door een compleet pakket aan oplossingen is SCHÖNOX voor de vakman gewoon beter.

SCHÖNOX HS-familie

De SCHÖNOX HS-egaliseermiddelen verbinden de beste eigenschappen van gips- en cementgebonden egaliseermiddelen. Het heeft dezelfde kwaliteit als een gipsgebonden egaliseermiddel en sneldrogend als een cementgebonden egaliseermiddel.  

Alle SCHÖNOX HS-egaliseermiddelen zijn uitgerust met Hybrid-Active-Dry-Technology. Dit houdt in dat het water 100% bindt aan het egaliseermiddel. Dit proces garandeert een snelle verharding en een vroege bekleedbaarheid - bij gelijktijdig hoog verwerkingscomfort.

-        SCHÖNOX HS 10. Voor hele snelle en veilige bekleedbaarheid ook onder kritische voorwaarden.

-        SCHÖNOX HS 10 F. Voor gecompliceerde uitdagingen, waarbij vezelversterking nodig is.

-        SCHÖNOX HS 40 S. Voor reparaties universeel te gebruiken. SCHÖNOX HS 40 S heeft een lange verwerkingstijd en is snel bekleedbaar.

-        SCHÖNOX HS 50. Voor dikke lagen en toch een snel gebruik.

Met onze SCHÖNOX HS egaliseermiddelen bent u van alle markten thuis. Een nieuw tijdperk in de vloertechniek begint nu.