Bijlard op Prowood

18 oktober 2018

Op zondag 21 oktober a.s. begint Prowood®, de driejaarlijkse beurs voor de houtverwerkende industrie in België. Bijlard International is een van de exposanten. Het evenement pas goed in de plannen van de producent om zijn producten nog meer uit te rollen in de Benelux en verder Europa in.

‘De Belgische markt is voor ons heel interessant. We hebben al redelijk wat klanten in België maar we denken dat we daar nog niet zijn uitgegroeid. Prowood past uitstekend bij onze wens om meer nieuwe klanten in België te bedienen, en daar hebben we ook het juiste assortiment voor. Met onze lijmen van hoge kwaliteit en bijbehorende apparatuur kunnen wij onze Belgische afnemers een mooi pakket bieden,’ aldus Peter Bijlard.

‘Naast de MS-FLOOR Booster die wij enige weken geleden nieuw introduceerden hebben wij nóg een innovatie: de Bijlard Aandrukroller Extreme. De Booster zorgt ervoor dat de doordroging van de MS-FLOOR parketlijm teruggebracht wordt tot 45 minuten. Zo is de parketvloer na één uur al beloopbaar en na twee uur belastbaar. De aandrukroller hebben wij in samenwerking met een fabrikant aanzienlijk verbeterd. Minder onderdelen en een sterker en steviger ontwerp. De grote kunststof handvatten zorgen voor een goede grip en een maximale drukkracht. Wij nodigen graag iedereen uit voor een kop koffie en een goed gesprek.’ (Bijlard International is te vinden in hal 1, stand 1213)

 

Tags: , , , , ,