Carrefour International du Bois 2018

13 juni 2018

De 15e editie van de Carrefour International du Bois vond plaats van 30 mei t/m 1 juni jl. en werd bezocht door 11.500 bezoekers, een nieuw recordaantal en een stijging van 10% vergeleken bij de vorige beurseditie in 2016. Ook het aantal Nederlandse bezoekers is flink gegroeid (met ruim 20%); hiermee staat ons land op de derde positie van alle bezoekerslanden.

“De vakbeurs heeft alle verwachtingen waargemaakt in 2018 en vormt een sterke indicator voor de sector. De organisatoren Port de Nantes en Atlanbois zijn uiterst tevreden met de resultaten,” bevestigt beursmanager Géraldine Poirier. Meer dan ooit tevoren vormde de Carrefour International du Bois hét toonaangevende Europese trefpunt voor alle professionals uit de houtindustrie.

“Voor het eerst waren er ook Amerikaanse bezoekers aanwezig, hiermee wordt het internationale bereik van de vakbeurs opnieuw onderstreept,” aldus Pierre Piveteau, voorzitter van de Carrefour International du Bois. De volgende editie van de Carrefour International du Bois vindt plaats van 27 t/m 29 mei 2020.

Tags: ,