Diploma uitreiking bij de parketopleiding

16 oktober 2017

NIEUWEGEIN – Dinsdag 10 oktober waren er weer diploma uitreikingen op de parketopleiding van het ROC Midden Nederland Gildevaart in Nieuwegein.

Voor de parket afdeling ontvingen Ruben de Vaan, Jeroen Pellegrom en Nino Muns voor niveau 3 hun diploma. Jaimy Hendriks, Alwin Visser en Vincent van Els zijn geslaagd voor niveau 2 . Jaimy Hendriks  is inmiddels verder aan het gaan met niveau 3.

De diploma uitreiking was dit jaar later dan normaal omdat de praktijk examens pas in de laatste week voor de zomervakantie plaatsvonden en de administratieve gegevens pas na de vakantie verwerkt konden worden. De geslaagden hebben het schildje ontvangen van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs en zijn nu tot het einde van het jaar  kosteloos lid van het Gilde. In Januari worden de geslaagde parketteurs benaderd of zij lid willen blijven.

Docent Jan van der Kroef: “Als docenten van de opleiding zijn Fred Witkamp en ik zeer tevreden over de kwaliteit van de leerlingen die hun diploma hebben gehaald. Het zijn stuk voor stuk aanwinsten voor de parketwereld.”