Drukbezochte dealeravonden Douwes Dekker

27 maart 2018

Maar liefst 165 dealers woonden op 12 en 19 maart op het hoofdkantoor van PPC in Wijk bij Duurstede de Douwes Dekker-dealeravonden bij.

Het programma begon met een korte presentatie waarbij enkele nieuwe items werden uitgelicht. Zo kwam het spaarprogramma aan de orde, waarbij dealers ‘rustpunten’ kunnen sparen voor unieke cadeaus, met als hoofdbeloning een heuse all-in Douwes Dekker skitrip met PPC. Ook werd de nieuwe Douwes Dekker-laminaatbrochure gepresenteerd. Deze is voor dealers verkrijgbaar via de PPC-webshop.

Vervolgens kregen de aanwezigen een legdemonstratie van de onlangs geïntroduceerde collectie Galant-visgraatlaminaat en uitleg over nieuwe mogelijkheden voor de pvc-vloeren van Douwes Dekker. Daarna werd iedereen gevraagd door verschillende ‘pvc-straten’ te lopen en op een formulier voorkeuren aan te geven. Deze informatie wordt binnenkort meegenomen om de nieuwe pvc-collectie te bepalen die later dit jaar op de planning staat.

Tot slot gaf gerenommeerd spreker Jan van Setten een inspiratielezing. Aan de hand van praktische voorbeelden gaf hij onder meer mee dat het bij klanten uiteindelijk niet gaat om wat je zegt, maar om wat je doet (verwachtingen overtreffen). Na de afsluitende borrel ging iedereen vol inspiratie en nieuwe inzichten naar huis. (Bron/Beeld: PPC.)

Tags: , , , ,