Het inspiratietheater

19 juni 2018

Op Interieur Collectie Dagen is dit jaar ruimte voor een nieuw initiatief: het inspiratietheater, laat beursorganisator Easyfairs Evenementenhal weten. ‘Uit onderzoek blijkt dat er de laatste edities van de beurs meer behoefte is om inspiratie en nieuwe inzichten op te doen. Bezoekers willen vooral meer horen over interieuradvies, kleurentrends, retailtrends en virtuele showrooms’, geeft Ivo Horn, Marketing Event Manager van Interieur Collectie dagen aan.

En aan deze behoefte wil de organisatie graag beantwoorden. De eerste sprekers van het inspiratietheater zijn al bekend gemaakt. Kleurexpert Saskia Huiting zal de bezoekers meer gaan vertellen over de kracht van kleur in het interieur. En via netwerkvereniging Vrouwen in Parket is ook zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar Kristel Groenenboom in het inspiratietheater aanwezig. Als succesvol onderneemster vertelt zij over de uitdagingen en mogelijkheden van het ondernemerschap. Harry Bijl van INretail zal het onderwerp retailtrends op zich nemen en vertellen over de innovaties en kansen in de retailwereld. De vierde aanwezige spreker is Jim Zagwijn. Deze Virtual Reality ondernemer zal de bezoekers vertellen over hoe virtual showrooms en augmented reality de interieurwereld kunnen beïnvloeden.

Deze inspirerende vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten zal dit jaar plaatsvinden van 16 tot 18 september in evenementenhal Gorinchem.

 

Tags: , ,