Holland Top Floor op InCoDa

13 september 2018

Holland Top Floor heeft dit jaar de exclusieve distributie van IPC pvc voor de Benelux en de UK op zich genomen. Tijdens de InCoDa (16-18 september in Gorinchem) presenteert het bedrijf de nieuwe pvc-vloeren van IPC, met als uitgangspunt gezondheid van de mens en het milieu.

Reinhard Krause is de grondlegger van IPC, een Duits bedrijf dat alles op het gebied van houten vloeren in huis heeft. Van oorsprong is IPC een houten vloerenbedrijf maar acht jaar geleden ontstond het idee om ook pvc-vloeren te gaan leveren in Duitsland. Krause hield daarbij vast aan drie voorwaarden: het moest er fantastisch uitzien, het moest de hoogst haalbare kwaliteit hebben en het moest 100% veilig zijn voor mens en milieu (getest, gekeurd en gecertificeerd).

Jurjen Dijkstra en Mano Demmers, twee bekende namen in de vloerenbranche, zullen zich samen met Marco Smit en Tom Kroeze in gaan zetten voor een succesvolle verdeling van de IPC pvc-collectie. “Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste pvc-vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst,” zo laat Holland Top Floor weten.

Tags: , , , , , ,