Intirio 2019 vindt toch plaats

11 juni 2018

Het gaat toch gebeuren. Het Belgische Intirio 2019, vakbeurs voor interieurdecoratie en huislinnen,  gaat, in tegenstelling tot wat eerder is gecommuniceerd, wél plaatsvinden, aldus nieuwe eigenaar Easyfairs. Interieurspecialisten hebben laten weten behoefte te hebben aan een ontmoetingsplek en platform waar zij zich op de markt kunnen oriënteren. En de organisatie gaat graag mee met deze opkomende vraag.

Het gaat een vernieuwende beurs worden, kan de organisatie al vertellen. De beurs gaat zich vooral focussen op raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding en het aanbod wordt high-end en selectief. Door een duidelijk aanbod met jaarlijks ritme verwacht de organisatie de interieurwereld te versterken.

De beurs zal tegelijkertijd plaatsvinden met de recent gelanceerde beurs TrendZ Belgium. Dit event voor Living & lifestyle producten en interieuraccessoires heeft de organisator zeer bewust met de Intirio beurs laten samenvallen. ‘Beide beurzen vullen elkaar aan tot een groot interieurgebeuren’, aldus easyfairs.

De beurs vindt plaats  van 27 tot 29 januari 2019 in Gent.

Tags: , , , ,