Komende editie Parketblad

12 april 2018

De stijgende houtprijzen houden de gemoederen bezig. Ze zijn een feit en het ziet er niet naar uit dat het een opwaartse beweging van voorbijgaande aard is. Edwin Cools – naast directeur van Albers Parket (Weert) ook bestuurslid van de Parket Alliance – vertelt erover in nummer 4-2018, dat volgende week verschijnt.

 Het begon met de grote storm in 2000 in Frankrijk, maar er is meer. “Doordat er minder hout beschikbaar kwam, gingen veel Franse zagerijen onderuit door faillissementen en daarnaast ook als gevolg van een gebrek aan overnamekandidaten. Intussen nam de vraag naar met name eikenhout toe,” aldus Cools. Ook vragen we vier ondernemers in de rubriek ‘De mening van…’ naar het houtprijzenfenomeen. Dit en heel veel meer in de editie van volgende week.

Informatie delen met vakgenoten? Laat het ons weten! Dat kan gaan van een verbouwing, via een jubileum naar een bijzonder project. Aarzel niet om ons te benaderen. Ons team is er voor de branche, we zijn bereikbaar via r.vugs@vakbladen.com

Tags: , , ,