mFLOR presenteert de Moderne Lifestyle

1 september 2017

DEVENTER – Glanzend RVS en leer in combinatie met strakke, rechte lijnen en veel zwart, wit en grijs. Herkenbaar? Dit zijn de meest genoemde kenmerken van een modern interieur. mFLOR legt uit hoe haar vloeren daar prima bij passen.

In deze cleane woonstijl wordt veel gebruik gemaakt van luxe materialen als chroom, eiken en natuursteen. Van een modern interieur wordt veelal “less is more” gezegd en daarom wordt er gebruik gemaakt van gladde materialen als leer, glas en kunststof. Naast het strakke effect zorgen deze materialen ook voor het contrast en het creëren van optische ruimte. De kleuren blijven licht en ingetogen, met een uitzondering voor accessoires als een schilderij, een kastje of een fruitschaal. Voorwaarde is wel dat deze accessoires allemaal exact dezelfde kleur hebben.

Woontip van de fabrikant: “Door het toevoegen van zachte materialen oogt het doorgaans minimalistische en harde interieur al snel vriendelijker. Hierbij kan je denken aan een mooi tapijt, het plaatsen van een bank met organische vormen of een zachtere vloer. Laat je voor deze laatste optie inspireren door de collecties PVC vloeren van mFLOR. Dankzij het natuurgetrouwe dessin en het gladde oppervlak passen de vloeren uitstekend in een modern interieur. Door het zachte en onderhoud vriendelijke materiaal wordt het woongenot enorm vergroot.”

Op zoek naar meer inspiratie? Ga dan naar: https://mflor.com/lifestyle/moderne-pvc-vloeren/

“Ontdek de ‘Lifestyles by mFLOR’: Klassiek, Modern, Landelijk, Industrieel en Scandinavisch, tijdens de Interieur Collectie Dagen van 17 t/m 19 september te Gorinchem. mFLOR heet u van harte welkom op stand 114!”, zo nodigt de fabrikant ons hartelijk uit.