Nieuwe LVT-collecties van Interface

7 mei 2018

Interface lanceert met trots luxe vinyltegels. Naar eigen zeggen bieden de LVT-producten een schat aan ontwerpmogelijkheden. Zoals Level Set™ met zijn houtachtige Skinny Planks en steenachtige vierkanten. Boundary Metallics (beeld) met een industrieel organisch effect en Studio Set™ met kleuren variërend van zachte tot krachtige tonen.

Interface breidde recent het LVT-aanbod uit met twee reeksen. Studio Set™ biedt een rijkdom aan kleur, ontworpen als inspiratiebron voor treffende composities. Boundary Metallics creëert geheel volgens Interface nieuwe effecten door een industriële gloed te combineren met organische texturen.

Je kunt nu de bestaande vloerbedekking combineren met de nieuwe LVT-stijlen voor het creëren van een bijzondere ruimte, met verschillende ontwerpen en texturen. Interface adviseert kopers om de tegels te installeren met lijmvrije TacTiles®. Deze methode is volgens Interface niet alleen eenvoudig en schoon, maar geeft ook praktisch geen vluchtige organische stoffen (VOC’s) af en heeft 90 procent minder impact op het milieu dan installatie met traditionele lijmstoffen.

LVT is toch een harde vloer? En harde vloeren zijn toch gehorig? Nee hoor. Met de Sound Choice-backing komt LVT van Interface zelfs in aanmerking voor de Quiet Mark-certificering. De geïntegreerde akoestische backing draagt bij aan het reduceren van contactgeluiden. Voetstappen klinken zachter en als iets op de grond valt, schrikt niet gelijk iedereen in de kamer op.

Interface.nl

Tags: , , , , , ,