Nieuwe vertegenwoordiger bij VDS Vloeren

25 augustus 2017

OUD-GASTEL – VDS Vloeren heeft met het aannemen van Eric van Dongen, naar eigen zeggen, een kanjer in huis gehaald.

Eric van Dongen, geboren 25 februari 1962, is een man met een enorme ervaring in de vloerenbusiness. Eric heeft volgens VDS de voorbije decennia altijd een eigen groothandel gehad (oa onder de namen TLT en Newfloor). Sinds kort heeft Eric een belangrijke carrièreswitch gemaakt naar het ambitieuze VDS Vloeren.

Hij is sinds 1 juli 2017 in dienst bij de vloeren speciaalzaak uit Oud Gastel die  overal in Nederland actief is met in totaal 18 locaties waar de VDS Vloeren bekeken kunnen worden. Eric is getrouwd en heeft 3 volwassen kinderen. De hobbys van Eric zijn : het Bourgondische leven, lekker eten en drinken en Eric is bovendien ook coach van een voetbalteam.

Hij heeft meer dan 25 jaar kennis van de houtindustrie en is zeker geen onbekende voor vele groothandels. architecten en aannemers. “Eric heeft een indrukwekkend groot netwerk in de vloeren branche en is bijzonder enthousiast iemand en zeer actief persoon, precies het profiel dat VDS Vloeren hard nodig heeft voor de toekomst” aldus het bedrijf.

Marina Plasmans, VDS Vloeren : “VDS is enorm ambitieus en wij kijken altijd 2 stappen vooruit. Met Eric hebben een harde werker in dienst genomen die een fantastisch netwerk heeft. Met Eric erbij is de toekomst van VDS vloeren verzekerd en op relatief korte tijd heeft hij al schitterende projecten gerealiseerd, petje af dus … “

Patrick van der Smissen, zaakvoerder VDS Vloeren “ Eric is echt de juiste persoon op de juiste plaats, precies de verkoper die we dringend nodig hadden in onze nieuwe structuur.  Hij is pas 2 maanden bezig maar heeft al geweldige resultaten, we hadden dat niet durven dromen. VDS Vloeren heeft dus een zeer goede keus gemaakt met een uiterst professioneel iemand als Eric binnen te halen” Eind juni nam VDS Vloeren afscheid van Arie Hazejager die zelf aangaf het kalmer aan te willen gaan doen. Arie is dus vanaf 1 juli  niet meer werkzaam voor VDS Vloeren.

Twaalf jaar geleden richtte Patrick van der Smissen, toen al jaren werkzaam in de vloeren branche, zijn eigen onderneming op met een duidelijke missie: onderscheidend zijn. Vernieuwend, eigenzinnig, karaktervol. Die drie woorden typeren zowel de eigenaar als het nieuwe pand waarin VDS Vloeren sinds enkele maanden is gevestigd. Een eigen kijk op zaken heeft Patrick van der Smissen altijd al gehad. Uiteindelijk leidde dit in 2005 tot de start van een eigen bedrijf. Hierin kon hij al zijn ideeën en ambities kwijt. Onder het motto stilstand is achteruitgang, heeft hij altijd het pad van vernieuwing gezocht, nu versterkt VDS Vloeren zich dus met een man met een enorme ervaring in de branche.