Opnieuw in de prijzen

De eerste prijs van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen voor kinderen ging naar Sam Terneusen. Sam is 9 jaar en ging er ook al met de 1e prijs vandoor tijdens het Brabants Kampioenschap Parketleggen in 2020 (georganiseerd door De Paal Parket).

Opnieuw in de prijzen
Opnieuw in de prijzen
Opnieuw in de prijzen

Sam had een mooi visgraat ontwerp gemaakt. Hij wilde graag iets maken wat je werkelijk in een huis zou kunnen leggen. Sam werkte netjes, zorgvuldig en snel. Hij had uiteindelijk tijd over om zelfs een 2e bord te leggen!

De 2e prijs was voor Damian van der Kroef. Damian is 11 jaar en legde een prachtige yin-yang pixelvloer. Hij had dit ontwerp helemaal zelf bedacht en uitgetekend. Ook hij werkte erg netjes.

De 3e prijs was voor Imara Coutinho. Imara is 8 jaar en stal de harten van de jury met haar grappige ‘boterham’ vloer. En - bedoeld of niet - als je het bord omdraaide leek het wel een gezichtje!

De publiekslieveling werd Benthe Klaassen, 11 jaar. Met een ruime meerderheid van de stemmen sleepte ze deze prijs in de wacht met een mooie slak op haar vloer.

Tot slot werd er een ter plekke verzonnen prijs in het leven geroepen, de aanmoedigingsprijs. Deze ging naar Frédèrique Sweijen, 11 jaar. Frédèrique maakte een smiley. Ze kreeg de prijs omdat ze van tevoren zorgvuldig haar ontwerp op papier had gezet. En - om maar in herhaling te vallen - ook zij werkte erg netjes.

De organisatie was in handen van Walter Esch. De professionele begeleiding kwam van Jan en Bas van der Kroef (BRN Parket).

Sponsoren van het evenementje: RIGO Verffabriek en Stauf.