Sprekers Interieur Collectie Dagen bekend

Vakbeurs Interieur Collectie Dagen biedt straks in september de ruimte aan ruim tweehonderd merken die met elkaar een actueel overzicht geven van het aanbod aan vloeren, raamdecoratie, wandbekleding en interieurstoffen. InCoDa wordt dit najaar voor het tiende jaar gehouden. Het Onderdeel van het beursprogramma omvat naast de presentaties een lezingenserie en een reeks workshops.
Sprekers Interieur Collectie Dagen bekend
‘Sprekers informeren toehoorders over de finesses van het vakgebied. Bezoekers worden geprikkeld om op een vernieuwende manier naar hun vak te kijken’, geeft Mascha de Bruin nu al aan. De Bruin is als Head of Events Interior & Retail namens de organisatie EasyFairs aan InCoDa verbonden. Ze kondigt reeds bijdragen in het sprekersprogramma aan van Carin Frijters (voorzitter BNS Crisp), Andrea de Groot (Living Hip), Marieke Rijksen (Whispering Bold Interior Design), Gaby van Gestel (trendresearcher), Aafje Nijman (trendwatcher), het interieurbloggersduo w/Style (Vosgesparis en Beeldsteil) en van Marina van Maanen (Veel Woongeluk).

Inspiratietheater
BNS Crisp-voorzitter Carin Frijters heeft de organisatie al laten weten dat ze in haar bijdrage wil ingaan op een in haar ogen betere samenwerking te komen tussen fabrikanten, groothandels, stylisten en retailers. Een intensievere samenwerking is volgens haar gewenst om aldus sterker aan te kunnen sluiten bij wensen en vragen van consumenten. Trendonderzoeker en keynote speaker Gaby van Gestel gaat in op retailtrends en de kansen daarvan op de winkelvloer. Trendwatcher Aafje Nijman heeft in opdracht van branchevereniging Inretail aangegeven wat volgens haar het interieur in de loop van het volgend jaar te wachten staat aan vernieuwingen en veranderingen. Nijman spreekt zich hier over uit onder de titek ‘irresistible, woontrends 2020’. Daarmee geeft ze min of meer al een richting aan waarlangs stijl en smaak van consumenten zich op korte termijn in haar ogen zouden kunnen gaan ontwikkelen.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?
Inschrijven

DelenPearl Paint Group