67.000 bezoekers voor Woonbeurs Amsterdam

07-10-2013
67.000 bezoekers voor Woonbeurs Amsterdam

67.000 bezoekers voor Woonbeurs Amsterdam


AMSTERDAM - Woonbeurs Amsterdam heeft 67.000 bezoekers naar de RAI getrokken. De 21e editie vond plaats van dinsdag 1 tot en met zondag 7 oktober. Op de grootste woonconsumentenbeurs in Nederland presenteerden zich bijna 200 bedrijven en organisaties.

 

Het aanbod aan houten vloeren was dit jaar duidelijk minder geworden. Wie er wel waren: Beukers Vloeren, De Vloeren Adviseur, Martijn de Wit Vloeren, Oosterwechel houten vloeren, Van der Putten Chateau Vloeren en Hans Dekkers van KSG Vloeren uit Den Helder (foto midden). Enkele fabrikanten van textiele vloerbedekkingen pakten, vaak voor het eerst, groot uit om hun dealers te ondersteunen: zoals Belakos Carpets, Brink & Campman, Cotap met Yunieq, Parade Floor Fashion en The Wool Studio. Ook Forbo Flooring met zijn Marmoleum en Novilon (pvc) ontbrak niet.

Beursmanager Ingrid van Schooten meldt ons de maandag na de beurs ‘trots en tevreden’ dat er 67.000 bezoekers naar Amsterdam zijn gekomen. “Allemaal om zich te laten adviseren over hun woonwensen. Opvallend was dat het hoogkwalitatieve publiek in grote getale met plattegronden en moodboards naar de RAI kwam om zich persoonlijk door architecten, lichtadviseurs, stylisten en woonexperts te laten inspireren. Nederlanders hebben duidelijk weer zin met hun huis aan de slag te gaan!”

Woonbeurs Amsterdam 2014 vindt plaats van 30 september tot en met 5 oktober.