8.014 bezoekers voor Vakdagen in Gorinchem

8.014 bezoekers voor Vakdagen in Gorinchem | Parketblad


GORINCHEM – Precies 8.014 professionals hebben afgelopen maandag, dinsdag en woensdag de negende editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter bezocht. Nauwelijks minder dan de 8.282 van vorig jaar. Ook het aantal exposanten was met iets meer dan 100 nagenoeg gelijk aan dat van 2013.

Van de drie beursdagen was maandag 7 april de topper met 3.167 bezoekers. Op dinsdag kwamen 2.642 parketspeciaalzaken en –leggers plus woninginrichters en -stoffeerders naar Evenementenhal Gorinchem. Woensdag waren dit er 2.205. Beursmanager Rianne Kabbes: “Wij zijn heel blij met het goede resultaat dat wij samen met onze exposanten en de vele bezoekers hebben neergezet. Vooral vanwege de vele tevreden exposanten en bezoekers. Ook heb ik veel positieve geluiden voor de toekomst gehoord. Op dus naar een volgende editie in 2015!”

 

Dinsdag goed bezocht

Onze redactie merkte tijdens de drie beursdagen dat steeds meer winkeliers en leggers profijt hebben van de aantrekkende economie. In Evenementenhal Gorinchem heerste dan ook een positieve stemming. Vooral op maandag, altijd de best bezochte dag, was dit goed merkbaar. Veel exposanten waren erg positief over de drukke dinsdag. Bij sommige bezoekers merkten wij dat zij de ActiviteitenArenA en het nieuwe Noviteitenplein wel een beetje groot vonden in verhouding met de rest van het beursoppervlak. Maar zij kwamen wél en de vriendelijke, lekkere en altijd voldoende catering werd zoals gewoonlijk zeer op prijs gesteld. Ook het NK Parketleggen en Woningstofferen plus de Quick-Step Livyn Battle trokken veel bekijks. In Parketblad 04-2014 van 29 april vind je de eerste indrukken van de Vakdagen. In de editie van 23 mei besteden wij ruim aandacht aan alle kanten van dit vakevenement. Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan.