Online parketvloer kiezen

Parketfabriek Lieverdink biedt met de Parketnavigator 2.0 een platform dat u 24/7 kunt gebruiken. Met deze extra service onderscheidt u zichzelf en geeft u uw klanten de mogelijkheid hun droomvloer alvast thuis uit te zoeken. De eerste contacten zijn dan al gelegd!
Online parketvloer kiezenDe consument zal de komende tijd steeds vaker thuis blijven en alleen weggaan wanneer dat echt nodig is. Maar ook het leven van de consument gaat gewoon door. Er zullen huizen worden gekocht en verkocht en er zal dus ook vraag zijn naar parketvloeren. Met de Parketnavigator 2.0 kunt u zich onderscheiden. Parketfabriek Lieverdink heeft daarvoor 3 filmpjes gemaakt. U kunt deze voor uw Facebook, Instagram of  website gebruiken.
De Parketnavigator 2.0 is in de showroom maar ook door de consument thuis te gebruiken. Door alleen het e-mailadres op te geven kan de consument 3 dagen kosteloos gebruik maken van het programma. Er kan gekozen worden uit meer 45 verschillende interieurs, 75 houtkleuren en meer dan 45 patronen! Wilt u uw klant attenderen op deze unieke verkooptool en uitnodigen in uw showroom of u wilt uw klant een 3 dagen code meegeven? Parketfabriek Lieverdink wil u hierbij graag helpen.