Aan de slag bij Parketwerk

26-07-2021
Aan de slag bij Parketwerk

Door de groei is Parketwerk op zoek naar een ervaren parketteur die zijn team komt versterken! Parketwerk is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, leggen en renoveren van houten vloeren en parketvloeren in Zwolle en omstreken. Parketwerk beschikt over een divers team van vier enthousiaste parketteurs.  
Aan de slag bij Parketwerk
Ben jij een trotse vakman/vrouw, klantgericht, een goede samenwerker en kun jij out-of-the-box denken? Dan is Parketwerk op zoek naar jou! Het bedrijf biedt een uitdagende fulltimebaan met een goede werksfeer en fijne collega’s. De functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris passend bij de functie en jouw kennis en ervaring. 
 
Functieomschrijving
Als parketteur bij Parketwerk ben je dagelijks bezig met het leggen en/of renoveren van de mooiste houten- en parketvloeren. Daarnaast is het bekleden van trappen iets wat binnen het specialisme van het bedrijf valt. Van stroken vloeren tot de bijzonderste patronen, geen wens is Parketwerk te gek!  
 
* Heb je werkervaring als parketteur/vloerenlegger?
* Ben je een nette werker?
* Ben je in bezit van rijbewijs B?
* Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
 
Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct.
 
Reageren kan per mail naar [email protected] t.a.v. Joep van Apeldoorn of bellen met 038-2022457 Heb je vragen? Joep staat je graag te woord. 

Aan de slag bij Parketwerk
Aan de slag bij Parketwerk