Aanmelden voor Beste Parket-Idee kan nog!

21-02-2013
Aanmelden voor Beste Parket-Idee kan nog!

Aanmelden voor Beste Parket-Idee kan nog!


GORINCHEM – Voor het Beste Parket-Idee is al een leuk aantal mooie, originele en welkome inzendingen binnengekomen, meldt organisator Walter Esch van het Platform Parketbranche. “Maar hoe meer inzendingen hoe beter!” Daarom kun je goede ideeën nog tot en met maandag 11 maart aanmelden bij Walter Esch via +31 (0) 651 112 982 of Han Dorenbos via +31 (0) 620 038 016.

 

“Het is erg goed te zien hoe mensen enthousiast en ondernemend met hun vak bezig zijn en zo met originele en absoluut bruikbare ideeën komen. Helemaal goed is dat zij hun ideeën ook willen delen met collega’s door deze in te zenden voor het Beste Parket-Idee van Nederland!”, vertelt Walter Esch als wij hem opbellen. Alle inzendingen voor deze nieuwe uitdaging zullen tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter worden getoond op het nieuwe Demoplein - 2013. Zo kunnen de bezoekers van deze vakbeurs er ook hun oordeel over geven.

Op woensdag 10 april om 15 uur lichten de mensen achter de drie beste inzendingen hun idee persoonlijk toe op het Demoplein. Daarna zal een vakkundige jury bekendmaken wie beloond wordt met de Walter Esch Bokaal. De jury wordt voorgezeten door Meester Parketteur Han Dorenbos van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs. Als het beste idee technisch uitvoerbaar is en te verwachten is dat er markt voor is, werkt Walter Esch mee aan de uitvoering daarvan. Natuurlijk zijn er ook prijzen voor de nummers 2 en 3.

 

Open voor iedereen

De voorzitter van het Platform Parketbranche (PPb) bedacht het Beste Parket-Idee van Nederland niet zelf. “Het idee is van Han, die er namens het Gilde bij ons als PPb mee aanklopte”, vertelt Esch. “Wij hebben toen aangeboden alles te organiseren en er een mooi feest van te maken. Het Beste Parket-Idee staat open voor iedereen die in het parket werkt! Je kunt bijvoorbeeld komen met een technische toepassing, unieke manier van (af)werken of zelf bedacht stuk gereedschap. Zolang het maar iets is waar de branche wat aan heeft en waar jij zelf volledig achter staat. Meld jouw idee dus nu aan!”

Vakdagen Parket & Woninginrichter vindt van maandag 8 tot en met woensdag 10 april plaats in Evenementenhal Gorinchem. Alles lezen over deze vakbeurs en de andere activiteiten? Mis dan onze beursspecial van 29 maart niet! Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan onder Abonneren & Lezersservice.