Aanpasbare dagelijkse werkkleding

Bedrijfskleding 11-01
Aanpasbare dagelijkse werkkleding

Komende Lente/Zomer 2024 biedt Helly Hansen met HH Connect een betere en flexibelere oplossing voor moderne werknemers die op zoek zijn naar meer aanpassingsvermogen en een langere levensduur van hun dagelijkse werkkleding.

Aanpasbare dagelijkse werkkleding

Jarenlang hebben de ontwerpers van Helly Hansen nauw samengewerkt met professionals om werkkleding te ontwikkelen die optimale functionaliteit, kwaliteit, pasvorm en prestaties garandeert. Na meerdere ontwikkelingsrondes met onschatbare feedback van vakmensen was het duidelijk dat de broekzakken verbetering konden gebruiken.

Aanpasbare dagelijkse werkkleding

Door zowel universele zakken als zakken op maat voor specifieke beroepen aan te bieden, hebben werknemers het gemak en de veelzijdigheid om hun favoriete broek een hele dag te dragen, ongeacht het aantal taken. Met een simpele rits en drukknoop kunnen werknemers eenvoudig wisselen tussen zakken met verschillende gereedschapsets, zodat ze zich snel op een andere klus kunnen aanpassen.

Aanpasbare dagelijkse werkkleding

Werkkleding met meerdere opbergmogelijkheden

Van  de verbeterde plaatsing van ritsen en zakken tot het gebruik van sterkere en slijtvaste polyamide stof, aan de kleinste details is gedacht om de duurzaamheid te vergroten. Elke zak is voorzien van een dubbel gevoerde bodem en verstevigingsmateriaal, met meerdere opbergmogelijkheden en gereedschapscompartimenten.

Het HH Connect zakkensysteem is compatibel met een groot aantal bestaande en aankomende Lente/Zomer 2024 stijlen van Helly Hansen Workwear.