Achtste Parketservicepunt opent in Breda

16-09-2013
Achtste Parketservicepunt opent in Breda

Achtste Parketservicepunt opent in Breda


BREDA – Peitsman, Lecol en Lieverdink openen maandag 23 september hun achtste Parketservicepunt bij het Peitsman-filiaal aan de Tinstraat 8 te Breda. Tijdens de opening geven de drie partners ‘s avonds een veelzijdig seminar.

Voor dit seminar zijn parketleggers vanaf 17.30 uur welkom. Na een hapje en drankje volgt een avond met vier onderwerpen:

1. De collectie randafwerking;

2. Q2: het tweelaagstapis van Parketfabriek Lieverdink;

3. Multihole: de volgens Lecol 100 procent krasvrije afwerking;

4. Lecol 2K Impregneerolie: voor een nog betere slijtvastheid en verkrijgbaar in tien kleuren.

Lecol lanceert bovendien nog een nieuw afwerkproduct! Daarnaast komt op de openingsdag in Breda de demobus van DeWalt voorrijden om de nieuwe schijven voor de Numatic HFM1015-schuurmachine te introduceren.

Op www.parketservicepunt.nl kun je je heel eenvoudig inschrijven voor het seminar in Breda. Ook op de zeven andere vestigingen van Parketservicepunt worden regelmatig seminars gegeven.

 

Kennis delen

“Met de opening van alweer het achtste Parketservicepunt in twee jaar tijd breidt deze service zich steeds sneller uit over heel Nederland!”, vertelt Richard Lensen van de Peitsman-directie. “Ook in Breda bieden wij de professionele parketteur nu one stop shopping. Dit dankzij onze samenwerking met Parketfabriek Lieverdink en Lecol. De vakmensen van deze twee bedrijven, en die van onszelf, beschikken bovendien over veel kennis en praktijkervaring, die wij met onze seminars graag delen!”