Afscheid van een mooie ondernemersperiode

20-04-2021
Afscheid van een mooie ondernemersperiode

Voor elke ondernemer komt een keer dat moment dat die het jarenlange ritme van werken achter zich laat en tijd gaat maken voor andere bezigheden. Zo ook voor John Evers en zijn vrouw Marga Jansen van Renotec duo.
Afscheid van een mooie ondernemersperiode
Renotec duo is sinds 1993 een begrip in de professionele vloerenbranche en uitgegroeid tot toonaangevende totaalleverancier voor de professionele parketteur met kwaliteitsproducten, oplossingen en een uitmuntende ondersteuning. John Evers en Marga Jansen hebben besloten om hun gezamenlijke aandelen volledig over te dragen aan Arnold Roobol, die de onderneming in ongewijzigde vorm voortzet.
 
Zorgvuldig overnameproces
Roobol is als ervaren ondernemer twee jaar geleden in het bedrijf gekomen als manager, met de optie tot overname. Hiervoor heeft hij op de achtergrond een jaar lang de tijd genomen om zichzelf en de eigenaars ervan te overtuigen dat hij de juiste man op de juiste plaats is.
Daarna hebben John en Marga met het volste vertrouwen de eerste stappen gezet voor een zorgvuldig overnameproces en het loslaten van hun prachtige bedrijf. Dat proces is ondertussen afgerond waardoor zij per 15 april 2021 hun werkzaamheden voor Renotec duo neerlegden, waarbij Evers incidenteel als adviseur betrokken blijft. Het ondernemerspaar wenst Roobol en de rest van het team veel succes en vele fijne jaren toe.
 
Dank
De uittredende ondernemers bedanken klanten en leveranciers voor de prettige samenwerking en hopen dat zij ook in de toekomst blijven vertrouwen op de oplossingen, ontwikkelingen en diensten van Renotec duo. Tevens spreken zij hun waardering uit naar hun toegewijde medewerkers die jarenlang hard hebben gewerkt aan de vertrouwensband met, en het succes van hun klanten en leveranciers, waarbij zij hopen dat dit nog lang zo blijft.