Albers exclusieve verdeler van Irsa

Albers exclusieve verdeler van Irsa | Parketblad


WEERT - Albers Parketgroothandel meldt in een persbericht vol trots dat hij het exclusieve importeurschap voor Nederland heeft verworven van Irsa Lackfabrik. Voor de Belgische markt is de verdeling in handen van Holz-Bois te Genk.

 

De Duitse fabrikant biedt een uitgebalanceerd programma in voegenkit, grondlakken (met een speciale primer voor exoten) en watergedragen één- en tweecomponenten lakken, variërend van glans tot ultramat. Een complete olielijn met vele kleuren, beitsen plus een onderhoudslijn maken het programma compleet. Edwin Cools: “Irsa is al dertig jaar specialist in oppervlaktebehandeling van parket en hout voor binnen en buiten. Na een aantal maanden uitgebreid testen zijn wij er erg enthousiast over.” Zie ook Nieuws 6-11-2012 Irsa Platinum voor Cultureel Centrum NoLIMIT.

 

Tien kleuren

Cools is vooral enthousiast over de Irsa kleurolie. “Die Design Farböl is geschikt voor alle houten oppervlakken, parket en kurk. Verkrijgbaar in tien kleuren, waaronder nu ook de kleur zand. Deze mooie kleur benadert zeer sterk het uitzicht van een onbehandelde eiken parketvloer!” Eén laag olie gelijkmatig en dun aanbrengen en na een kwartier inboenen. Breng voor een intensievere kleurtint na een dag een tweede laag aan.” Voor meer informatie: www.albersparket.nl en www.holzbois.be.