Alles-in-één machine voor iedere vloerprofessional

30-03-2017
Alles-in-één machine voor iedere vloerprofessional

Alles-in-één machine voor iedere vloerprofessional


RIJSWIJK - Ronald Knip van Tip Top schuurmaterialen is altijd op zoek naar slimme en handige oplossingen of gereedschap voor zijn klanten. Zo stuitte hij onlangs op de Ewbank alles-in-een poets- en schrobmachine.

"Een nieuwe professionele machine die zorgt voor een topkwaliteit afwerking voor alle harde vloeren. In het geval van Tip Top ideaal voor klanten die met houten vloeren werken", aldus Knip. De Ewbank wordt geleverd in samenwerking met Ed van Rath van Woodpoint uit Lelystad. Kwaliteitparket is importeur voor een groot deel van West-Europa, en Tip Top is één van de verdelers in Nederland en België.

De sterke machine maakt niet alleen schoon, maar schrobt en polijst de vloer met twee contra-roterende discs, met een maximum van 2200 rpm., is zeer gebruiksvriendelijk dankzij een telescopische steel met handvat en een gewicht van niet meer dan 3,5 kilo. De machine heeft, volgens Knip, een lange levensduur en wordt geleverd met twee pads van 5 inch.

De Ewbank boenmachine is bij uitstek geschikt voor alle harde vloeren: hout, laminaat, vinyl en steen. "Ook een vloer die voorzichtig moet worden behandeld is in goede handen met deze alleskunner. Naast de machine is er ook een compleet pakket aan schoonmaak- en onderhoudsmiddelen beschikbaar, speciaal ontwikkeld voor deze machine", zo meldt Tip Top.

De Ewbank boenmachine is bij Tip Top verkrijgbaar vanaf medio mei 2017.

Alles-in-één machine voor iedere vloerprofessional