Amorin Wicanders en Gebr. Willard gaan samenwerken

Amorin 08-12-2017
Amorin Wicanders en Gebr. Willard gaan samenwerken

Amorin Wicanders en Gebr. Willard gaan samenwerken


Vanaf 1 januari 2018 is het Wicanders-vloerenassortiment van Amorim Benelux BV ook leverbaar via groothandel Gebrs. Willard BV. Met de toevoeging van deze bekende kurk- en vinylvloeren aan het assortiment versterkt Willard zijn positie in de hardevloerenmarkt.

Gebr. Willard introduceert zeer binnenkort een speciaal voor hen ontwikkelde Wicanders-panelendisplay met daarin twee verschillende producten uit het Wicanders-assortiment: Design Comfort en Authentica. Deze 28 items vormen de kern van de collectie en zijn vanzelfsprekend vanuit Naarden leverbaar. Het overige assortiment is ook in Nederland voorradig en wordt vanuit Tholen (Amorim) rechtstreeks bij de Wicanders-dealers geleverd.

Omdat beide organisaties veel waarde hechten aan productkennis is de buitendienst van Gebrs. Willard recent naar Portugal geweest voor een intensieve (product)training over de eigenschappen, toepassingen en legvoorschriften van de Wicanders-vloeren. Door de samenwerking tussen Amorim en Willard verdubbelt de salescapaciteit en kunnen de twee bedrijven nóg beter inspelen op de groeiende vraag naar de onderscheidende tweelaags zwevende kurk- en vinylvloeren van Wicanders.

De komende maanden zal Wicanders veel nieuwe producten aan zijn collecties toevoegen. Onder andere door gebruik van digital printing direct op de kurktoplaag zal de collectie in het eerste kwartaal van 2018 sterk vernieuwd worden.