Aspecta loopt nu via Roommade en Viehoff

09-01-2017
Aspecta loopt nu via Roommade en Viehoff

Aspecta loopt nu via Roommade en Viehoff


OUD-GASTEL- Aspecta ERME blijft haar distributienetwerk verder uitbreiden in Europa, Rusland en het Midden-Oosten. Op dit moment is Aspecta vertegenwoordigd in 17 landen en het streven is het distributienetwerk in 2017 naar 24 landen te brengen.

Met de meest recente introductie van Aspecta TEN en Elemental ISOCORE® (beiden watervaste LVT- Click vloeren) beschikt Aspecta nu in totaal over 5 vloeren collecties (Aspecta One, Aspecta Five, Aspecta Ten, Elemental ISOCORE en Elemental Dryback) die allemaal uit voorraad in Nederland geleverd worden. Tijdens de komende beurzen Domotex in Hannover en Bau in München zal de nieuwe Aspecta One, LVT-dryback collectie officieel worden geïntroduceerd.

Om aan de grote vraag naar de Aspecta vloeren te voldoen en te streven naar een landelijk dekkend Aspecta dealer netwerk in Nederland, heeft Aspecta ERME in gezamenlijk overleg met hoofd distributeur Roommade besloten om de firma Viehoff aan te duiden als tweede Aspecta distributie partner voor de Nederlandse markt. Vanaf begin 2017 zal het gehele Aspecta vloeren assortiment leverbaar zijn via distributeurs Roommade en Viehoff.

Aspecta meldt vanuit Oud-Gastel: “Wij nodigen alle Nederlandse relaties van harte uit om één van de beurzen (Domotex, Bau en Euroshop Düsseldorf in maart) te bezoeken. Tijdens de Domotex beurs in Hannover zullen de verkoop teams van zowel Roommade als Viehoff aanwezig zijn.” Ik ga zeker even kijken in Hannover. Op de foto de heren van Aspecta, Roommade en Viehoff.