Baltussen opent 2 januari nieuwe pand

20-12-2012
Baltussen opent 2 januari nieuwe pand

Baltussen opent 2 januari nieuwe pand


HOOGEVEEN – Eind juli werd Baltussen Parketvloeren getroffen door een verwoestende uitslaande brand. Hierbij werd het pand aan de Industrieweg 72 in Hoogeveen zwaar beschadigd (zie Nieuws 31-7-2012). Nog geen half jaar later betrekt het bedrijf een nieuwe definitieve locatie aan de Industrieweg 43.

 

“Ons nieuwe pand zit vlakbij onze oude vestiging en biedt voor ons talloze mogelijkheden de weg die wij al zijn ingeslagen te vervolgen”, zegt eigenaar Joost Baltussen. “Op onze nieuwe locatie gaan wij dus de samenwerking met woninginrichters en meubelmakers voorzetten, en blijven wij focussen op ecologisch verantwoord werken.”

Baltussen benadrukt dat hij zonder alle hulp nooit zo snel had kunnen verhuizen. “Onze medewerkers hebben tot twee keer toe in hun vakantie het nodige werk verzet. Dat vind ik fantastisch! Ook alle andere mensen en bedrijven die ons hebben geholpen door deze moeilijke periode heen te komen, wil ik bij deze hartelijk bedanken voor hun inzet en hulp. Want de steun die wij kregen van familie, vrienden, kennissen, andere bedrijven en zelfs collega-parketteurs was echt hartverwarmend!”

 

Iedereen welkom

Baltussen Parketvloeren is al 38 jaar toonaangevend in de wereld van de houten vloeren. Het afgelopen jaar introduceerde de ondermening een vernieuwend interieur- en vloerenconcept. Het bedrijf (www.baltussen.com) opent woensdag 2 januari zijn deuren op de nieuwe locatie: Industrieweg 43 te Hoogeveen. De grootse opening laat nog even op zich wachten. “Maar iedereen is welkom”, besluit Baltussen.