Bebo Parket genomineerd voor Succes Award 2013

Bebo Parket genomineerd voor Succes Award 2013 | Parketblad
Bebo Parket genomineerd voor Succes Award 2013 | Parketblad
Bebo Parket genomineerd voor Succes Award 2013 | Parketblad


VRIEZENVEEN – Als enige vloerenbedrijf is Bebo Parket genomineerd voor de Succes Award 2013. “In de parketbranche wordt 2013 gezien als een pittig jaar. De verkopen dalen en steeds meer bedrijven kost het veel moeite hun hoofd boven water te houden. Maar bij dit bedrijf aan de Bovenlandweg 10 in het Overijsselse Vriezenveen hebben ze daar geen last van! De verkoopcijfers zien er hier elk jaar weer beter uit. In 2008 begonnen met nul omzet draait Bebo Parket nu een omzet van 18 miljoen euro per jaar. Een nominatie voor de Succes Award kon dus niet uitblijven!”, vertelt presentator Mascha de Rooij van tv-programma De Succesfactor van RTL7, die de Succes Award organiseert.

 

Grootste succesmoment

De oprichters-eigenaren Frans Bolier en Johan van de Beek van Bebo Parket gaan met hun bedrijf door waar anderen stoppen. “Deze nominatie vinden wij natuurlijk fantastisch! En bij RTL doen ze niet zomaar wat. Ze wisten precies wie wij waren, wat wij doen en hadden bij de KvK al onze cijfers opgevraagd. Daar stonden wij wel even van te kijken, maar dit bewijst ook dat de Succes Award 2013 geen lullig prijsje is.”

Het grootste succesmoment van Johan (op foto hieronder rechts) en Frans (op foto hierboven) was het bijkopen van hun tweede bedrijfslocatie aan de andere kant van Vriezenveen. Op de Handelsweg 6 heeft Bebo Vloerbedekking sinds 2012 een grote showroom met stijlkamers. Daar worden naast vloeren ook gordijnen, meubels en woonaccessoires verkocht. “Bovendien hebben wij afgelopen oktober weer een nieuwe afdeling geopend. Met de splinternieuwe oliestraat is onze kleurcapaciteit verdubbeld!” 

Uitzending finale 2 februari

Vanaf de laatste uitzending in december kunnen de kijkers stemmen op hun favoriete bedrijf. In januari vindt de feestelijke verkiezing van de Nationale TV Succes Award 2013 plaats. Tijdens de Award Show op zaterdag 25 januari wordt bekendgemaakt wie de finalisten zijn voor de Succes Awards 2013. Deze wordt zondag 2 februari uitgezonden op RTL7. Een externe vakjury gaat de tien finalisten beoordelen op succescriteriums. Daarbij wordt vooral gekeken naar de intrinsieke kwaliteiten en prestaties van het afgelopen jaar. Hieruit komen de nummer 3, de nummer 2 en de uiteindelijke winnaar die met 10.000 euro een mediapakket en de Nationale TV Succes Award naar huis gaat. Daarnaast worden de Innovatie Award, Werkgevers Award en Groeibriljant Award uitgereikt.

 

Uitzenddatums

Zo. 15 december 9.00 uur, 12.55 uur en herhaling op za. 21 december 12.30 uur op RTL 7 (onder voorbehoud).

 

Zo. 22 december 9.00 uur, 12.55 uur en herhaling op za. 28 december om 12.30 uur op RTL 7 (onder voorbehoud).