Bebo Parket valt weer in de prijzen

28-08-2015
Bebo Parket valt weer in de prijzen

Bebo Parket valt weer in de prijzen

VRIEZENVEEN- Bebo Vloeren uit het Twentse Vriezenveen heeft voor de derde keer een Business Succes Award van RTL7 gewonnen. Bebo komt ook met een eigen meubellijn die via internet te bestellen is onder de naam make6.nl.

Bebo-oprichters Johan van de Beek en Frans Bolier willen samen met Kees van de Beek en Mariëlle Bolier-Zwolsman met Make6.nl klanten via internet op eenzelfde manier gaan bedienen als ze ook met vloeren doen: een uitstekende kwaliteit bieden tegen een lage prijs, met een uitstekende service. Precies datgene waar de jury van de Business Succes Award voor viel bij de nominatie van het bedrijf: "Het bedrijf kenmerkt zich doordat zij uitsluitend uitstekende kwaliteit vloeren tegen een zeer concurrerende prijs levert. Daarnaast valt op dat het bedrijf zeer klantgericht is, wat tot een zeer grote klanttevredenheid leidt", stond in het juryrapport te lezen.

Eveneens rept de jury van de award er over dat Bebo een echte specialist is op het gebied van houten vloeren. Met de toevoeging van een online meubelcollectie aan het pakket met producten (dat naast houten vloeren ook bestaat uit bijvoorbeeld tapijt, laminaat en PVC-vloeren) breidt Bebo dat specialisme alleen maar uit. De meubelcollectie bestaat namelijk grotendeels uit houten meubelen die in eigen beheer worden gemaakt, zoals eet- en salontafels en banken. Verder zitten er stoelen en krukjes in het assortiment. Bovendien werd Bebo eerder dit jaar ook al verkozen tot Gezelligste Winkel.