Bebo Parket wint namenstrijd

Bebo Parket wint namenstrijd | Parketblad

VRIEZENVEEN- Het bedrijf World of Flooring (Vloeren Arsenaal) in Enschede mag niet meer de term 'bebotraprenovatie' gebruiken. Dat heeft de rechter maandag beslist in de strijd tussen twee regionale parketconcurrenten.

De zaak was aangespannen door vloerenbedrijf Bebo Parket uit Vriezenveen, zo meldt dagblad Tubantia. Volgens deze onderneming probeert de Enschedese firma een graantje mee te pikken van de bekendheid van Bebo Parket. Bebo Parket is sinds de start in 2008 uitgegroeid tot een bekende naam. De eigenaren zagen dat World of Flooring eind 2014 setjes voor traprenovatie ging verkopen via de website bebotraprenovatie.nl.
De rechter gaf Bebo Parket op bijna alle fronten gelijk. De naam bebotraprenovatie lijkt te veel op Bebo Parket. Dat leidt tot verwarring bij klanten. Binnen een week moet World of Flooring stoppen met het gebruik van 'bebo' en de vastgelegde domeinnaam overdragen. Dit op straffe van een dwangsom van 1.250 euro per dag, aldus het bericht in Tubantia. Op de foto mooi Vriezenveen!
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen