Bebo Vloeren in finale Succes Award 2014

Bebo Vloeren in finale Succes Award 2014 | Parketblad
Bebo Vloeren in finale Succes Award 2014 | Parketblad
Bebo Vloeren in finale Succes Award 2014 | Parketblad


VRIEZENVEEN – Bebo Vloeren is doorgedrongen tot de finale van de Nationale Business Succes Award van het tv-programma De Succesfactor van RTL7. De Vriezenveense firma werd hiervoor afgelopen november genomineerd omdat deze uit de bus kwam als de beste in de categorie Vloeren- en tapijtbranche.

 

“Omdat er maar 240 bedrijven mee kunnen doen, hebben wij er dus 230 achter ons gelaten. Daar zijn wij uiteraard heel erg trots op”, vertellen Mariëlle Zwolsman en Kees van de Beek, die als nicht en neef samen Bebo Vloeren in Vriezenveen runnen. Dé grote winnaar van de Nationale Business Succes Award 2014 is FreshLightAgri. Juryvoorzitter Steven van Eijck maakte dit 8 februari bekend tijdens de opname van de Finale Award Show voor RTL7. Het bedrijf uit Apeldoorn ontving de overall Finale Award - en 10.000 euro - nadat het eerder op de avond al de Innovatie Award had ontvangen. Bebo Vloeren is een van de negen overige finalisten. De uitzending van de Succes Award Show vindt zondag 15 februari om 13 uur plaats op RTL7.

 

Groenste bedrijf

Vloerbedekkingfabrikant Desso kwam bij de finale uit de bus als het groenste bedrijf van Nederland en won daarmee een van de negentien Thema Awards. Groothandel Forinn uit Asten was genomineerd omdat het als beste scoorde in de categorie Vloer- en raamdecoratiebranche.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen