Beboparket sleept zeer grote Chinese order binnen

20-10-2015
Beboparket sleept zeer grote Chinese order binnen

Beboparket sleept zeer grote Chinese order binnen

VRIEZENVEEN- De vloeren van Beboparket uit Vriezenveen zijn vanaf december te koop in China. Directeur Jesse Smelt heeft onlangs een mega order getekend in Chongqing, China.

Dutch Interior Group (DIG), een dochterbedrijf van Beboparket, gaat het transport van 22.000 vierkante meter vloeren naar China verzorgen. De productie van de vloeren is op dit moment in volle gang.  De order weerspiegelt het gestegen inkomensniveau van veel Chinezen. Europese kwaliteitsvloeren zijn in trek in het Rijk van het Midden Smelt was zich hier van bewust en is zelf naar China gereisd om het gesprek aan te gaan met een groot Chinees bouwbedrijf.

Begin december zullen de eerste zeven containers gelost worden in miljoenenstad Chongqing (aan de rivier de Yangtse, zie foto) om daarna verder verscheept te worden naar zes provincies waar het bouwbedrijf actief is met nieuwbouwprojecten. Wanneer de eerste levering in goede orde is ontvangen zullen, naar het zich nu laat aanzien, nog vele orders volgen vanuit China, zo schat men in Vriezenveen in.