Beter Hout werkt nu met white labels

31-12-2012
Beter Hout werkt nu met white labels

Beter Hout werkt nu met white labels


BEST - Beter Hout lanceerde in april 2012 zijn Design Assistent. Een fraai manshoog paneel met tachtig vloeren in een aantal series, allemaal met dezelfde prijs. Doel was consumenten makkelijk en snel wegwijs te maken in het brede aanbod parketvloeren. Dat werkte goed maar had ook een nadeel. Daarom levert de parketfabrikant zijn vloeren nu alleen nog met white labels.

 

“Na het lanceren op Vakdagen Parket & Woninginrichter in Gorinchem stond onze Design Assistent al snel bij honderd dealers. Op een gegeven moment merkten wij echter dat de verkoop inzakte”, vertelt directeur-eigenaar Deep van Brakel van de parketfabriek. Omdat Beter Hout zijn Design Assistent echt zo gebruiksvriendelijk mogelijk had gemaakt, waren alle monsters genummerd. Aan die nummers op zich was niks af te leiden, ook niet op de website. Maar consumenten gingen ermee van de ene dealer naar de andere voor kortingen. Om consumenten geen enkel handvat te bieden de herkomst van een Beter Hout-vloer te achterhalen, levert de fabriek (www.beterhout.nl) deze nu alleen nog met white labels en werkt zij weer met de vertrouwde monsterborden. Op ieder bord zit een houten kaartje, waarop de soort vloer en verder alleen de naam van de winkel zijn ingebrand.

Het complete artikel inclusief een rondleiding door de fabriek vindt u in Parketblad van 25 januari. Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan onder Abonneren & Lezersservice.

Beter Hout werkt nu met white labels