Bezoek de Informatieavond Parketopleiding

Bezoek de Informatieavond Parketopleiding | Parketblad


NIEUWEGEIN – ROC Midden Nederland en het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs nodigen iedereen met een opleidingsvraag op parketgebied uit voor de Informatieavond Parketopleiding. Deze vindt maandag 5 november plaats bij het Bouw & Interieur College aan de Harmonielaan 2 in Nieuwegein.

 

Doel van de Informatieavond Parketopleiding is in kaart te brengen hoe deze opleiding bij ROC Midden Nederland in jouw specifieke opleidingsvraag kan voorzien. “Wij organiseren deze avond om er achter te komen waarom de instroom van leerlingen vanuit de parketbranche erg laag is. Dat is raar want heel veel parketteurs zijn wél gemotiveerd hun vakkennis te vergroten”, vertelt Dirk Ploeger, opleidingscoördinator Hout & Wonen. “Bovendien is de enige parketopleiding in Nederland gebaseerd op uitstekende kwalificatiedossiers en is er geweldig lesmateriaal. Onze school in Nieuwegein heeft ook een prima praktijklokaal. Daarom willen wij weten waarom parketteurs zo weinig gebruik maken van hun mogelijkheden.”

 

Iedereen is welkom!

Op 5 november staan vanaf 19 uur het complete docententeam, de huidige cursisten en een vertegenwoordiging van het Gilde (www.gildevanparketteurs.nl) klaar om vragen te beantwoorden en alles te laten zien. Iedereen is van harte welkom: jongeren die een opleiding zoeken, ervaren parketteurs die hun vakkennis willen vergroten en werkgevers. Je kunt je vooraf opgeven bij Dirk Ploegers via [email protected], +31 (0) 624 597 303 of Han Dorenbos van het Gilde via [email protected], +31 (0) 620 038 016. Voor meer informatie over de school en de opleiding: www.rocmiddennederland.nl.

 

Foto: In 2009 kregen nog tien leerlingen van de tweejarige Parketopleiding niveau 2 hebben hun diploma.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen