Binnenkort weer contactdag NCVP en Parket

Beurs 28-03
Binnenkort weer contactdag NCVP en Parket

Op 15 april 2024 openen de deuren voor de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket 2024 in de Woonindustrie in Nieuwegein!

Binnenkort weer contactdag NCVP en Parket

De NCVP staat voor netwerken, samenwerking en innovatie in de vloerenbranche. Dit jaar hebben we een uitgebreide lijst van deelnemende standhouders inclusief vooraanstaande leveranciers van parketvloeren, lijmen, lakken en oliën, evenals de vertrouwde namen in vloerverwarming. Ontdek de nieuwste trends, ontmoet vakgenoten en woon interessante lezingen bij van experts op het gebied van binnenklimaat, energiebesparing en duurzame materialen.

Binnenkort weer contactdag NCVP en Parket

Waarom je erbij moet zijn:

Verbinden met de vloerenbranche: ontmoet vakgenoten en leg waardevolle contacten; laatste trends en innovaties: verken de nieuwste producten en technologieën uit de branche; educatieve lezingen: doe nieuwe inzichten op tijdens de sessies van vooraanstaande sprekers; netwerkborrel: sluit de dag af met een gezellig samenzijn en leg contacten in een informele sfeer.

De tijd dringt om deel uit te maken van dit dynamische evenement! Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar wees snel, want de verwachting is dat deze snel zullen uitverkopen.

Kaarten bestellen en meer gegevens ophalen kan hier.