Blaericumsch Vloerenhuys krijgt Warme Douche

schuren 28-10-2013
Blaericumsch Vloerenhuys krijgt Warme Douche

Blaericumsch Vloerenhuys krijgt Warme Douche


BLARICUM – Het Blaericumsch Vloerenhuys heeft onlangs van het televisieprogramma TROS Radar een Warme Douche gekregen. Het consumentenprogramma geeft deze aan bedrijven die hun klanten in de watten leggen. Er is ook een Koude Douche voor ‘verschrikkelijk slechte service’.

 

Robbert Kouwenhoven en zijn mensen kregen de Warme Douche voor hun grote coulance naar meneer en mevrouw Bronder. Deze hadden hun huiskamervloer laten schuren en lakken door het Blaericumsch Vloerenhuys. De vloer moest twee dagen drogen, en dus sloot het echtpaar de ruimte hermetisch af. Door onoplettendheid wist hun hond toch een weg naar de huiskamer te vinden. Het gevolg: overal afdrukken van hondenpoten in de verse lak...

Deze parketspeciaalzaak deed hier niet moeilijk over en herstelde de vloer helemaal gratis. Kouwenhoven: “Een Warme Douche krijgen van het bekende TROS-programma Radar is natuurlijk iets bijzonders. Dat realiseren wij ons maar al te goed! Daarom hebben wij dit feestelijke moment uitgebreid gevierd met leuke acties voor al onze klanten. Zoals flinke kortingen op nieuwe eiken vloeren en schuurbeurten.”

Op de foto v.l.n.r: eigenaar Robbert Kouwenhoven, parketteur Dennis Michels, mevrouw en meneer Bronder, en presentatrice Antoinette Hertsenberg.

Blaericumsch Vloerenhuys krijgt Warme Douche