Bona breidt assortiment reinigingsproducten uit

02-06-2016
Bona breidt assortiment reinigingsproducten uit

Bona breidt assortiment reinigingsproducten uit

HAARLEM- Met het product Bona Reiniger voor Geoliede Vloeren wordt de parketolie, èn daarmee de houten vloer, nu nog beter beschermd, aldus de Zweedse fabrikant.

Het bestaande product Bona Houten Vloer Reiniger kan ook worden gebruikt op houten vloeren afgewerkt met parketolie, maar door de speciale formule van het nieuwe product Bona Reiniger voor Geoliede Vloeren wordt het geoliede oppervlak niet alleen gereinigd, maar ook gevoed waardoor er extra bescherming wordt geboden. Dit product is daarom alleen geschikt voor oppervlakken afgewerkt met parketolie.

Het nieuwe product is leverbaar in een 850 ml cartridge, waardoor het in de Bona Spray Mop kan worden gebruikt - de cartridges van de Bona Spray Mop zijn hervulbaar en/of te vervangen door een andere cartridge - ideaal dus, aldus Bona. Tevens is Bona Reiniger voor Geoliede Vloeren verkrijgbaar in een 2,5 liter can navulling.

Bona heeft een speciale actie voor dit product in de maand juni. Bij iedere aankoop van 1 blik parketolie Bona Craft Oil 2K (alle kleuren) krijgt men 1 cartridge Bona Reiniger voor Geoliede Vloeren gratis! De actie is geldig van 1 t/m 30 juni 2016.