Bona FlexiSand 1.9 Upgrade Model

Gereedschap 16-05
Bona FlexiSand 1.9 Upgrade Model

Bona heeft de krachtige en veelzijdige 1-schijfs-/boen-/schuurmachine Bona FlexiSand 1.9 verbetert op 4 punten. De Bona FlexiSand 1.9 was al een fantastische machine voor alle vloerbewerkingen – zoals voor houten vloeren: boenen, reinigen, fijnschuren, kaalschuren, betonschuren en het schuren van elastische vloeren  – maar Bona gaat verder nu.

Bona FlexiSand 1.9 Upgrade Model

Met het Bona FlexiSand 1.9 2024 Upgrade Model zijn er 4 nieuwe functies toegevoegd.

Bona FlexiSand 1.9 Upgrade Model

1. Geïntegreerde LED-verlichting 360° - rondom de machine wordt het vloeroppervlak verlicht – voor een nog beter zicht tijdens het schuren.

Bona FlexiSand 1.9 Upgrade Model

2. Klikbaar magnetisch gewicht – eenvoudig plaatsen of verwijderen van de extra gewichten, met een simpele klik.

3. Multimeter blauw verlicht scherm voor een betere informatie stroomvoorziening – gegevens in 1 oogopslag.

4. Kickstand – standaard om druk op de schijven ter voorkomen, ter bescherming van schijven PLUS het vloeroppervlak. Tijdens het kantelen van de machine makkelijk & veilig schijven verwisselen.

Upgrades FlexiSand 1.9 resultaat feedback

De verlichting, magnetisch gewicht en de kickstand: mogelijke retrofit.

"De nieuwe upgrades voor de Bona FlexiSand 1.9 zijn het resultaat van feedback van professionales over de hele wereld. Met deze innovaties verbeteren we de algehele gebruikerservaring van de Bona FlexiSand en zetten we een standaard voor de toekomst van schuren", zegt Thomas Hallberg, Director Product Management Professional EMEA/APAC, Bona AB.

De nieuwe machine staat inmiddels live op de Bona website en alle informatie over deze 4 nieuwe uitbreidingen staat hier.