Bona: inmiddels 130 BGV'ers in Nederland

Bona: inmiddels 130 BGV'ers in Nederland | Parketblad


HAARLEM- Bona certificeert sinds enige tijd ook vakmensen die zich bekwaamd hebben in het toepassen van de producten van de Zweedse fabrikant. Met de groep die deze week werd gecertificeerd zijn het er inmiddels 130.

Bona AB heeft wereldwijd het programma Bona Gecertificeerd Vakman (BGV) uitgezet, zoals in de USA, Zuid-Amerika en ook in Europa. In Europa al zijn er meer dan 450 BGV-ers. In Nederland zijn er sinds gisteren nu 130 BGV-ers – er zijn 11 nieuw geslaagde BGV-ers bij de training van 10+11 oktober bij Bona Benelux BV in Haarlem.

De nieuwsgeslaagden zijn 1) Perkash Kali van SSK Floor Professionals uit Rijswijk, 2) Shiroj Kali van SSK Floor Professionals uit Rijswijk 3) Djaiand Khoenkhoen van SSK Floor Professionals uit Rijswijk 4) Jan Timmer van Tim Parket Assen BV uit Assen 5) Jelle van der Zanden van Neerlandia Houten Vloeren uit Nijmegen 6) Marco van den Berg van Neerlandia Houten Vloeren uit Nijmegen 7) Michael de Bruijn van Trotse Vloeren uit Rotterdam 8) Ferry de Bruijn van Gerard Vloerenleggersbedrijf uit Berkel en Rodenrijs 9) Jean-Pierre Compen van Compen Parket uit Soerendonk 10) Remco Lapien van R. Lapien Parket uit Oisterwijk en 11) Karel Vos van Atlas Parket uit Den Haag.

Jo Lankhorst van Top Shelf Parket uit Meerssen heeft de training ook gevolgd voor Bona Erkend Adviseur. Van dat bedrijf is Herbert de Vos op 29 oktober 2013 reeds een Bona Gecertificeerd Vakman. Allen van harte gefeliciteerd!
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen