Bona opent nieuw distributiecentrum

08-12-2017
Bona opent nieuw distributiecentrum

Bona opent nieuw distributiecentrum


Bona heeft op 7 december 2017 een nieuw distributiecentrum in het Duitse Limburg geopend. Het centrum verdubbelt de capaciteit om goederen te verwerken en distribueren. Verder is het uitgerust met enkele milieuvriendelijke voorzieningen, in lijn met de focus op duurzaamheid van Bona.

Limburg ligt centraal in Duitsland, de grootste Europese markt voor Bona. Het distributiecentrum voorziet alle dochterondernemingen in Europa, de VS, Latijns-Amerika en Azië plus Bona Centers, distributeurs en vakmensen van het volledige productassortiment. Moderne magazijnbeheersystemen en apparatuur zorgen voor een efficiëntere distributie. Voor de klanten betekent dit een betere beschikbaarheid van producten, betere leveringsprestaties en een verbeterde service.

‘Dit is onze grootste investering tot nu toe’, zegt president-directeur Kerstin Lindell van Bona AB. ‘Duurzaamheid speelt bij ons een centrale rol en ik ben dan ook bijzonder trots op de groene voorzieningen van deze faciliteit en de positieve impact ervan op het milieu en de plaatselijke gemeenschap.’ Het nieuwe distributiecentrum is naar verwachting begin 2018 volledig operationeel. (Bron: Bona.)