Bona: wereldwijde GREENGUARD-certificatie ontvangen

11-10-2017
Bona: wereldwijde GREENGUARD-certificatie ontvangen

Bona: wereldwijde GREENGUARD-certificatie ontvangen
 


HAARLEM - Zowel de Bona parket lijmen, de Bona parketlakken en Bona onderhoudsmiddelen hebben dit certificaat gekregen, evenals het Bona schuurmateriaal en zelfs de Bona schuurmachines, aldus de fabrikant.


"GREENGUARD certificering zegt heel veel over Bona’s aandacht voor de gezondheid en het milieu. Bona AB Zweden is daar constant mee bezig", zo stelt Bona Benelux. Deze certificering van UL Environment streeft ernaar om blootstelling aan chemicaliën te beperken door mensen te koppelen aan gezondere producten die ze kunnen vertrouwen.


De GREENGUARD standaarden behoren tot de strengste standaarden voor productemissies ter wereld en zijn gebaseerd op de beschikbare standaarden en richtlijnen van nationale en internationale instanties op het gebied van volksgezondheid. "Dus waar ook ter wereld de Bona producten worden gebruikt, ze voldoen altijd aan de strengste eisen", aldus Bona.


Zie voor alle informatie: http://greenguard.org/en/consumers.aspx  en/of https://spot.ulprospector.com/en/na/BuiltEnvironment/search?k=bona&st=1