Bostik wint WK Pool!

15-07-2014
Bostik wint WK Pool!

Bostik wint WK Pool!


Na de dramatische uitschakeling van Oranje tegen de Argentijnen was iedereen wel even klaar met het WK. Althans, zo leek het. Ook ik had er wel even genoeg van, had geen behoefte aan het zien van een wedstrijd om de derde plek. Op de betreffende avond toch de tv maar aangezet, want het kriebelde toch wel. En wat bleek? Ik heb, samen met ruim 6 miljoen andere mensen, alsnog genoten van een heerlijke wedstrijd! Onze jongens met een goed gevoel naar huis. Laten we met zijn allen trots zijn op deze derde plek, derde van de wereld!

Wat mij ook bezig hield was de wedstrijd van de Duitsers tegen de Argentijnen. ‘Laat die Argentijnen maar winnen’, dacht ik, ‘dan zijn we in ieder geval nog uitgeschakeld door de wereldkampioen’. Met die gedachte op zondag ook die wedstrijd aangezet, maar al snel verdween die gedachte. Iets in mij zei dat ik het de Duitsers meer gunde. Waar was ineens mijn rivaliserende gedachte richting Die Mannschaft? Ik heb zelfs gejuicht voor het prachtige doelpunt van Götze! Vanmorgen op de radio hoorde ik dan ook een bericht dat veel Nederlanders achter het Duitse team stonden, zelfs vlaggetjes op hun gezichten hadden geschminkt. Leuk. Betekent wel dat we maar eens met zijn allen moeten gaan nadenken over een nieuwe ‘voetbalvijand’. Want gezonde rivaliteit hoort natuurlijk wel bij voetbal ;-)

Einde WK betekent ook einde WK Pool. Na een paar weken strijd is de eindstand dan ook bepaald. Het was nog even spannend in de laatste week, maar juist in zo’n laatste week kan er nog wel eens wat veranderen. En dat blijkt dan ook uit de stand, want Arno van de Laar van Bostik is de afgelopen dagen van plaats twee gestegen naar de eerste plaats en dat betekent dat hij de WK Pool gewonnen heeft, gefeliciteerd! Arno, je wint hiermee een eenboekskast!


De figuurlijke Rode Lantaarn gaat naar Annemieke van T. van Maanen Parketvloeren. Wij hebben de rode lantaarn vervangen door een jaarabonnement op Whisky etc. magazine. Wij zijn op de achtergrond nog bezig met een tweede prijs, maar dat laat nog even op zich wachten. Alle winnaars krijgen in elk geval persoonlijk bericht.

Wij danken iedereen voor het meespelen en hopen jullie weer te zien als deelnemer over twee jaar, als het EK weer los barst!

Bostik wint WK Pool!